> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Drömmen om en liten Elvira!

Kommentarer (0)

2009-12-26 @ 11:55:49

I natt drömde jag att jag födde en liten dotter som vi döpte till Elvira,just för att hon såg ut som en Elvira. I verkligheten har jag inte tänkt på det namnet om det blir en flicka. Det är dock väldigt gulligt. Jag har ett annat på lager;-) Annars så är det svårt det här med namn. Det finns två tjejnamn som jag tycker är jättefina. Pojknamn har jag dock inte kommit på ett enda som jag tycker är fint! Men vi har ju ett tag kvar och fundera på vad den lille/a skall heta<3
Utanför så är det määngder med snö!! Kan tänka mig att många av er därute också har massor av snö. Gillar ni det? Eller är ni trötta på det? Igår åkte min yngsta lillebror till Thailand med sin flickvän, dom skall vara borta i två veckor! Lite smått avundsjuk blir jag;-) Men dom är verkligen värda en solresa!

Själv så funderar jag också på en resa. Tyvärr blir det att jag får åka själv eller att bara ta med ett av barnen. Vi alla kan inte åka,det skulle bli för tok för dyrt! Sen har vi både katter och hundar som vi måste vara hemma och passa. Jag har funderat att åka till U.S.A och hälsa på mina kusiner och farbror som bor där. Jag har alltid velat åka dit ända sen jag var pytteliten;-)

Vi får se vad som händer och sker. I eftermiddag åker vi till stallet och tar in Polly och mockar och pysslar om henne. Igår när det var ett sånt busväder så ville dom inte komma in!! Mike fick gå ut i hagen och hämta dom;-)
Ha det toppen!
Kram Carro-The Lantismamma

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback