> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Isabelle lekte frisör...

Kommentarer (4)

2010-09-29 @ 19:59:30



Nossebro Marknad

Kommentarer (0)

2010-09-29 @ 09:07:25

Sen stenåldern har det samlats människor i den lilla anrika orten Nossebro den sista onsdagen i varje månad...
Okej då...Inte sen stenåldern kanske. Men sen hundra år tillbaka i alla fall. Då är det Marke som dom säger i Småland;-) Marknad alltså, för er som inte fattar mitt s.k småländska..;-) Jag älskar marknader och loppisar, tycker det är jätteroligt:-) Det är dessutom soligt och vackert väder. Blir en jättebra dag att gå på marknad. Men först nu klockan nio skall Mike åkta till svågern och fixa bilen. Ny generator som äntligen har kommit på posten:-) Sen skall svågern även blästra våra element. Han är riktigt duktig svågern. Han kan det mesta. Utom en sak. Datorer. Det är där  Mike och svågern byter tjänster. Mike hjälper dom med deras dator och svågern hjälper oss med bilen:-)
Ha en toppendag!!

Tindra<3

DUKTIG DOTTER!!!!

Kommentarer (2)

2010-09-28 @ 16:20:27

Idag på skolsamlingen så sjung min dotter för hela skolan! Sen efter sången så ropade hennes eng.lärare upp henne på scen! Där fick hon ta emot ett DIPLOM för att hon är en av dom bästa eleverna i engelska på hela skolan!!! MIN DOTTER!!!!

Behöver jag ens säga att jag är STOLT!!!!!

Carro och Holger!

Kommentarer (3)

2010-09-27 @ 21:10:18

Jag överlevde första ridlektionen! Holger var den hästen som fick den stora bördan att ha mig på ryggen. Han var ju dösnäll! Perfekt första häst för mig:-) Vi fick skritta ut och sen red vi in i magegen i igen. Vi fick göra tempoväxlingar,volter,halter trava och galoppera. Mike tog lite bilder som tyvärr blev suddiga. Men ni ser förhoppnings att det är jag;-)

Här rider vi utan stigbyglar.


GLAAD!!




Ridskola idag-För mig!!

Kommentarer (0)

2010-09-27 @ 10:00:15

Idag är det dags för mig att börja rida på ridskola! Sist jag red på ridskola var jag 13 år...Sist jag red regelbundet var 1995...15år och 25kg mer...Yipiiie.... Jag får vara glad om jag håller mig kvar och kan hålla mammafläsket innanför ridbyxorna;-) Ändå bra att fettoCarro skall börja röra på sig nu:-) Jag tror det blir jätteskoj! Jag har längtat hela helgen!

I natt blev det inte många timmars sömn. Brevid mig hade jag Isabelle som hade feber sen en Linnea som sov jätte dåligt och var jätte täppt i näsan och kom aldrig riktigt till ro förrän halv sex i morse...Då kände jag mig död...Sen hade jag en Lilleman som låg och trycke vid mina fötter...När klockan ringde vid halv sju så var Mike snäll och gick upp med barnen. Hade han försökt få upp mig så hade jag sagt några mindre snälla ord till honom och nämnt någon om jämnställdhet;-)

Hoppas ni alla får en fin dag!!

Kolla det här hindret som min mamma hoppade på fälttävlan i augusti..Huua!! Modig morsa man har!

Feber!!

Kommentarer (2)

2010-09-26 @ 11:21:17

Fy vad trist!! Idag skulle jag fått finbesök men tyvärr har jag fått hög feber och en riktig huvudvärk som bankar i hela huvudet...Blää!!! Bara jag blir frisk till i morgon för då skall jag ju börja rida! Gud vad roligt!

Annars har helgen varit helt okej. Lite skönt slapp sådär som det skall vara på helgen. Hur har ni haft det?

Känner att jag inte har så mycket att blogga om just nu. Händer inte så mycket. Blir mer action i veckan förmodligen.

Ha det toppenbra!

Mamma och Pingo-Snart "kändisar" i Ridsportvärlden!

Kommentarer (1)

2010-09-25 @ 11:35:29

För ett tag sen så mailade jag tidningen Ridsport om min mamma. Jag tyckte dom skulle göra en artikel om henne då hon debuterat i fälttävlan(hästsportens formel1) vid 64års ålder. För ett tag sen hörde dom av sig till mig och idag kontaktade dom en ovetandes mamma;-) Ev. blir det troligtvis även att en av mina bilder som jag tagit på mamma och Pingo kommer med i Ridsport!!

Så här skrev jag

Jag skriver till er för jag tycker ni skall uppmärksamma min mamma som fyller 64 år i oktober men som debuterade i fälttävlan för första gången i sitt liv med sin underbara häst Dejlige Pingo för några veckor sedan. Hur många 64åringar gör det? Jag tycker hon är jättetuff som vågar detta. Hon är en kämpe på alla sätt och vis. Vintern 2006 bara en vecka innan julafton så dog hennes älskade make i en hjärnblödning och hon stod helt själv, med hus,fyra hundar och två hästar. Mammas liv vändes upp och ner och vi anhöriga var väldigt oroliga för henne. Det var jobbigt att se sin älskade mamma så förstörd. Men med tiden så började hon hämta sig,mycket tack vare sina hästar(och hundar). Utan dom tror jag inte hon hade fixat det så bra. Men jag tycker verkligen ni skall uppmärksamma henne med en artikel i ridsport. Hon är helt fantastisk på alla sätt och vis. Meddans min svärmor som är lika gammal spelar bingo på PRO så sitter min mamma på terrängträning för Anne Persson

Linnea <3

Kommentarer (0)

2010-09-23 @ 22:04:13

Dessa bilder tog jag på Linnea idag. Var ni inte ser är att lilla damen sitter och flörtar med Lukas 7 månader gammal;-) Han var dock lite svårflörtad;-)







Två bilder från ett vackert Alingsås


Fotojobb i Alingsås!

Kommentarer (0)

2010-09-23 @ 10:24:44

God morgon!
Idag skall jag åka till Alingsås klockan två för ett fotojobb i Nolhaga parken. Där skall jag fota en mamma och hennes två barn:-) Känns spännande och lite pirrigt. Alltid en utmnaing när man skall fota barn. Men jag skall göra som så att dom får leka och busa så kommer jag mest "smyga" omkring med kameran och ta lite fina bilder på dom. Tycker det blir så stelt på något vis om man skall försöka få dom att sitta stilla och le mot kameran. Naturligtvis skall vi få till ett par riktigt bra bilder på dom allihopa utan att dom hänger upp och ner i klätterställningen;-)

Igår var det en riktig lyckad födelsedag för Mike. Vi tog tåget ner till Göteborg för att äta på Jensens Böfhus hela familjen. Barnen uppskattar lekrummet dom har på dom restaurangerna. Det är toppenbra. Men nu har vi varit på Jensens två gånger. Så nästa gång vi går ut så vill jag till någon annan restaurang i Göteborg. Tips någon?

Igår när vi var på restaurangen så la vi Linnea på soffan där vi satt. Helt plötsligt så rullade hon runt! Duktig lillskrutta! Roligt att hon gjorde det på sin pappas födelsedag. Det kommer vi aldrig glömma;-) 

På söndag klockan tre kommer Mikes syster med barn hit för att fira honom. Kanske hans mamma också kommer. Hon är allergisk mot både katter och hundar. Men en timma skall nog gå bra-hoppas jag. Det har ju gått bra när hon varit här innan.

Kram på er!!!

Älskar älskar denna låten! Har den som ringsignal nu;-)

Jag är tydligen äldre än jag känner mig...

Kommentarer (0)

2010-09-22 @ 10:13:47

Jag: Emelie,vet du vad en freestyle är?
Emelie: Hmm..Är det en sån där stor som man stoppar i en CD-skiva i ?
Jag: Nej, man lägger i ett kasettband!
Emelie: Vad är det för något?
Jag: Duns i golvet och svimmar av-Jag är tydligen äldre än jag känner mig;-)

Här älskade Emelie,här är ett kasettband!

En 45-åring i huset!!

Kommentarer (1)

2010-09-22 @ 08:05:29

Idag blev det skönsång på morgonen för Mike som fyler 45 år idag:-) I eftermiddag när Emelie kommer hem från skolan tar vi tåget ner till Göteborg för att gå ut och äta på Jensens Böfhus. Barnen ser verkligen fram emot detta,speciellt att få åka tåg!

Har tyvärr inte så mycker mer att blogga om just nu. Kommer självklart ta med kameran till Göteborg så ni får se lite bilder i morgon.

Kram Carro


Jääkla skit!!

Kommentarer (0)

2010-09-20 @ 18:36:18

Fick skita i ridningen idag:-( Vi måste sätta in ny generator i bilen först. Skall göra det på onsdag. Om vi hade kört nu så skulle vi vara tvugna att köra utan ljus eller vindrutetorkare-Inte smart i ösregn och vid mörker....Men nästa måndag så!!

Yeees!!! Jag skall börja rida idag!

Kommentarer (1)

2010-09-20 @ 15:34:21

IDAG SKALL JAG BÖRJA RIDA!!! Kl.19.00 på Essunga RF!! Skall bli så spännande!! Ridskolechefen som jag pratade med var jättegullig och sa att det var en väldigt mysig grupp och att det var många i gruppen som fått barn och tagit upp ridningen igen. Gud vad roligt!! Mitt balanssinne är ju värdelöst så kanske jag flyger av redan första gången? Tyvärr behövde ridbyxorna tvättas så jag får rida i jeans idag...men det får gå. Hjälm har jag. Dock ingen säkerhetsväst. Men det kommer jag nog skippa. Kommer nog skaffa det om jag börjar hoppa lite högre hinder. Men visst skulle man ha det egentligen. Man får vara rädd om sig när man har barn<3 Jag har ingen sportbehå så mjölboobisarna lär väl vara rätt så ömma efteråt;-)

Skriver ikväll-om jag har överlevt!

Någon mer som minns denna berättelsen som
Lena Furuberg skrev i Min Häst?

Rösta!

Kommentarer (0)

2010-09-19 @ 08:20:02

God morgon!
Vaknade halv åtta med tre små barn brevid mig plus en Lilleman. Trots att både Linnea och Isabelle ligger och tjötar så stensover min make. Han är inte speciellt lättväckt.
Idag skall man alltså gå och rösta.  Ni kanske redan har gjort det? Själv så vill jag alltid gå på valdagen.

Idag skall vi börja tapetsera trapphuset. Det blir en vit tapet med med lite grått i. Tror det blir toppenbra.

Ha nu en underbar söndag!

Kram Carro

Får besök....

Kommentarer (0)

2010-09-18 @ 18:37:15

Vi hade besök av ett får i våran trädgård :-) Men varken jag eller make var några vidare vallhundar;-) Så vi ringde våran hyresvärd´s fru som är matte till fåren. Hon fick komma hit med sin fina bordercollie Vallivall och fånga in busfåret igen.





Pungspark!

Kommentarer (1)

2010-09-18 @ 09:14:07

Konstig rubrik,tycker ni. Faktum är att Felicia sparkade Mike i pungen igår när hon var sur. Mike fick så jäkla ont och man kunde se att ena testikeln har åkt upp. Han är inte svullen eller röd men han har så vansinnigt ont. Har det inte gått över på måndag så får han åka in till vårdcentralen. För så här kan han ju inte ha det.

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på Ring så spelar vi. Jag har gjort det sen jag var liten tjej. Linnea ligger brevid mig och suger på sina små fingrar. Misstänker att hennes första tand är på väg att ploppa upp snart...

Idag blir det städning här hemma. Har inget annat för mig ändå. Dessutom så behövs det städas!

Ha nu en fin lördag!

TREVLIG HELG!!

Kommentarer (0)

2010-09-17 @ 10:51:54

Börja rida?

Kommentarer (0)

2010-09-16 @ 20:20:09

Nu har jag mailat ridskolechefen på Essunga Rf och frågat om det finns plats på ridskolan för mig. Hoppas det!  Frågan är i vilken grupp jag skall börja i? Jag är ju liite ringrosig sådär;-) Men det värsta är ju att jag inte har kondition för fem öre!! Det är det jag mest är nervös över...

Skulle vara roligt att få ta fram sina ridbyxor igen. Dom vet jag att jag kommer i eftersom jag väger mindre nu än innan jag blev gravid med Linnea. Men då har jag ändå 15-20kg kvar att gå ner...

Tindra på mormors häst Pingo<3

Hembakat

Kommentarer (2)

2010-09-16 @ 12:15:51

Har precis bakat klart två formbröd. Snart är också min danakaka klar. Det är en sockerkaka med smörfyllning. Någon som vill komma på fika i helgen kanske?



Danakakan

Ghaaaa!!!

Kommentarer (1)

2010-09-16 @ 08:31:25

Är så arg att jag kokar inombords,ja det är nästan så att det ryker ur öronen! Varför är det så att alla bekymmer alltid skall hopa sig och komma samtidigt?? Jag tror att det blir en riktigt pissig dag tyvärr:-( Hör ni hur positiv och glá jag låter...

Jag hoppas att NI i allafall får en trevlig dag!

Tog denna bilden igår. Det känns något magiskt med regnbågar:-)

Demokrati??

Kommentarer (2)

2010-09-15 @ 08:10:58

Oavsett hur man står partimässigt så tycker jag det är FEL när vissa skriver att jag tar bort dig som vän på facebook som du röstar på SD o.s.v Har jag missat något här? Lever inte vi i en demokrati? Där man får tycka och tänka som man vill? Eller skall vi ha det som i gamla Sovjet där det bara fanns ett parti att rösta på? Jag har redan blivit borttagen från en "vän" för att jag inte tyckte som henne. Hon var så röd/lila man kan bli och det är inte jag. Så mycket kan jag väl säga. Egentligen så tycker jag alla partier har något bra i sitt partiprogram. Det är samma när man köper en samlingscd. Alla låtar är inte bra,kanske bara två-tre stycken. Men man får rikta in sig på dom frågorna som man själv tycker är viktigast. För mig är det familj,skola och omsorg. Samt jobben såklart. När det kommer till familj så vill jag själv välja hur jag och Mike skall lägga upp föräldrarledigheten. Jag vill inte tvingas ut i jobb när Linnea är sju månader. Helt galet.

Nu skall jag sluta tjata på er. Men som sagt. En riktig vän accepterar än för den man är och inte efter hur man röstar. Jag gillar er oavsett,även om ni är F!, kpml(r),sosse,Sverigedemokrat,moderat eller what ever!

Peace!!

Tindra<3

ARG!!!

Kommentarer (1)

2010-09-14 @ 14:44:38

Ser ni hur arg Linnea blev på mig idag.  Hon ville ha boobies and milk, men jag ville fota;-) Tillslut fick hon nog;-)


Gäsp....

Kommentarer (0)

2010-09-14 @ 10:35:30

God morgon!
Igår somnade jag inte förrän kvart i två på natten. Så blir det när man lägger sig en timma på eftermiddagen. Vid fyra fem tiden på eftermiddagarna så blir jag alltid så trött. Sen så kom barnen in och la sig hos oss i natt. Sen har man ju amning på det...Inte konstigt att jag känner mig som ett vrak.

I eftermiddag när Felicia kommer hem från skolan så har hon med sig sin kompis Tiffany som skall stanna och leka i några timmar. Det har hon sett fram emot:-)

Hoppas ni får en underbar dag!

Felicia och Blomman<3

Nej,jag skriver inte kommentarer hos mig själv;-)

Kommentarer (0)

2010-09-13 @ 16:53:09

Ni måste  ju ha trott att jag antingen var schitzo eller att jag var så självgod och kommenterade i min egna blogg;-) Nu skall jag förklara för er: När jag var hos min mamma i Falkenberg och kommenterade i bloggar där så skrev jag ju in mina upgifter.  Sen så har det sparats på hennes dator utan att hon har tänkt på det-förrän nu. Så där, nu fick ni förklaringen;-)

En dagens tack...

Kommentarer (0)

2010-09-13 @ 15:28:52

Dagens humör: Glad
Dagens mående: Bra,bara lite magont
Dagens Borde: Städa, diska och vika tvätt!
Dagens frisyr:Hängande
Dagens smink: Endast mascara
Dagens klädsel:Jeans och Dieseltröja
Dagens planer: Bvc-besök.Men det är redan avklarat 
Dagens materiella vill ha:Reflexskärm till fotograferingen
Dagens fundering: Om vi skall resa  iväg på min födelsedag eller stanna hemma?
Dagens beroende: Linnea
Dagens tråkigaste: Diska
Dagens längtan: Efter italiensk glass 
Dagens superlängtan: Den 3 dec då jag skall ut och svira!
Dagens tidning: Ingen.
Dagens låt: Superbra låt!

GRATTIS ÄLSKADE LILLA LINNEA 3 MÅNADER!

Kommentarer (2)

2010-09-13 @ 07:26:10

Idag är det exakt tre månader sen våran lilla solstråle föddes! Vilken härlig tid det har varit. Hon är så otroligt snäll och verkar vara så tillfreds med livet:-) Tänk vad en sån liten människa kan ge så mycket kärlek och vara en sån glädjespridare<3

I magen


Nyfödd:


Tremånaderstjejen<3

Storhetsvansinne...

Kommentarer (5)

2010-09-11 @ 16:08:07

Nu har hon fått storhetsvansinne tänker ni när ni ser denna sidan. Men nu gör jag bara det som många sagt till mig att jag skall göra: Ge mig ut i fotografdjungeln!  Jag siktar mot stjärnorna men kommer förmodligen bara till trädtopparna! Men vad gör det?! Man lever bara en gång!

Omtänksam mamma?

Kommentarer (0)

2010-09-11 @ 13:32:22

Stackars dotter min kom hem från en joggingtur i skogen med en dödsblick i ögonen! "Mamma,jag såg en gris i skogen,den var skitstor" Min kommentar: Fick du den på bild?? Det var ett vildsvin älskling,dom är här i skogarna,Fick du den på bild? "Mamma jag höll på att dö-typ,jag sprang hem så fort jag kunde" -Men då fick du den inte på bild då,typiskt" Vilken omtänksam mamma jag är;-)♥ Älskar dig Emmy♥

Den 3 december skall jag ut och svira!

Kommentarer (1)

2010-09-11 @ 11:02:57

Underbara Annika har bjudit med mig ut på en tjejkväll i Göteborg den 3 december. Inbjudan kom för några veckor sedan och jag har funderat lite på hur jag skall göra.  Men vad fasen! Jag har inget att förlora-bara något att vinna! Jag får träffa massor av härliga människor jag inte träffat innan. Framförallt ut och äta och dricka gott och tjöta med andra människor! Det skall bli så roligt! Tack ANNIKA för att du tänkte på mig<3

Vilken lördagsmorgon...

Kommentarer (0)

2010-09-11 @ 08:58:42

I natt hade jag feber och sov jättedåligt. Mycket p.g.a att lilla Linnea sov lite oroligt. När hon ammade så ryckte hon i bröstvårtan som hon ville dra av den. Nu på morgonen när vi låg i sängen och lyssnade på Ring så spelar vi så kräktes helt plötlsigt Linnea över halva sängen. Det förklarar kanske hennes beteende i natt. Hon mådde nog inte så bra:-( Men hon är lika glad för det. Hon ligger och tittar på mig med sina stora blåa ögon med ett jätteleende på läpparna<3 Blåbärsögon skrev en av mina bloggläsare,Anneli. Det tycker jag var så himla gulligt! Just nu sitter Linnea hos sin storasyster Felicias knä. Felicia verkligen avgudar sin lillasyrra! Hon frågar alltid det första hon gör på morgonen vad Linnea är! Sen vill hon alltid ha en liten stund med Linnea innan hon går till skolan<3

Idag klockan ett är det marknad i Lekåsa bygdegård. Eller marknad och marknad...Det är "lokala förmågor" som säljer broderade dukar,fika m.m. Barnens farmor kommer dit så barnen skall få träffa henne.

Ha nu en underbar lördag!

Fredagsmyyys...

Kommentarer (0)

2010-09-10 @ 22:06:55

Det här är Emils Fredagsmyys;-)

Tjejkväll...

Kommentarer (0)

2010-09-10 @ 14:15:26

Sitter och planerar en tjejkväll som jag tänkte ha. Bara hoppas någon vill komma också:-) Mitt självförtroende har ju fått sig en törn. Inte bara av det som jag berättat för er. Ibland vet jag inte vad jag har vissa vänner. Eller är dom vänner eller bekanta eller bara någon man känner till? Fast behöver man tänka så kanske jag skall radera dom ur vänner-kategorin. Fast visst är det tufft när man själv vill vara vän, men då denna personen visar rätt så tydligt att hon inte önskar detsamma. Utan att säga något så har hon visat var hon står. Jag är i alla fall inte längre välkommen mera. Det gör så förbannat ont skall ni veta. Det känns som man är tillbaka på skolgården som liten flicka och man inte fick vara med och leka. Jag är där igen. Mönstret upprepar sig. Hela jäkla tiden. Hur bryter man det?? Fan,jag är en vuxen kvinna på 34år och borde ha kommit längre. Men jag är ta mig fasen lika sårbar nu som då. Patetisk skitstövel är vad jag är! Att jag aldrig lär mig!

Men som många av er skriver så får jag fokusera på dom som faktiskt är mina vänner. Problemet är att många av dom bor en bit bort. Nu snackar vi allt ifrån 2mil till 30 mil härifrån. Så det är inte alltid så lätt att bara ringa sina vänner och be dom komma över på en fika. Min allra bästa vän är min barndomsvän Linda. Vi har kännt varandra sen 1984. Även om vi inte hinner träffas så ofta så har vi en sån relation att vi vet vad vi har varann. Dom gånger vi träffas så är det som om tiden stått stilla och vi börjar tjöta som vanligt;-) Likaså kände jag med min andra barndomskompisar Helene och Ulrika. Vi träffades på lågstadiet och har följt varandra genom åren. Även om det gått år dår vi inte har haft kontakt så har vi ändå haft det i hjärtat. Det märktes tycker jag i sommras när vi träffades. Trots att åren har gått så hade dom samma härliga personligheter kvar. Det är verkligen fantastiskt! Älskar er tjejer<3

Nu skall jag inte skriva några mer tycka synd om mig inlägg,jag vill inte att det på något sätt skall låta som jag sitter och tycker synd om mig själv hela dagarna. Men jag ville bara att ni skulle få en inblick i vad jag gått igenom på senaste tiden och varför jag varit väldigt down. Tack igen för era underbara kommentarer. Önskar jag kunde ge er alla en stor varm kram! Ni får tänka er den! <3

Denna låten är ju helt underbar!!

Nästan att snuttan kan vända sig om...

Kommentarer (0)

2010-09-09 @ 15:21:19

Hej och hå vad man kämpar att försöka vända sig om;-)


Linnea och hennes sängmobil...

Kommentarer (0)

2010-09-09 @ 11:17:06

Har jag sagt att Linnea älskar sin sängmobil? ;-)





Lite mer...

Kommentarer (4)

2010-09-09 @ 08:20:34

Tusen tack för erat underbara stöd! Det känns så skönt att få ur sig detta som jag har gått och burit på. Detta kanske låter konstigt,men när jag vaknade i morse så var det som om jag vägde 20 kg mindre. Jag har ett helt annat lugn i kroppen nu. Tänk vad viktigt det kan vara att bara få skriva av sig sina bekymmer. Nu vet ni alla fall hur det ligger till.  Tänkte att jag skulle svara på dina frågor här Gitsie:-) Fråga mig inte varför hon skulle vara borta så länge från mig? Jag vet faktiskt inte. Hon åkte ju till den andra uppfödaren för att paras och i samband med detta så var hon där i en hel månad. Sen hämtade Duchess uppfödare henne där och tog med henne hem till sig. Bara för att hon skulle få lugn och ro sa hon. Men nu inser jag ju att det var för att hämta hem henne för gott. Hon hade nog bestämt sig redan då. Hon sa ju att det var mitt fel att Duchess hade fått skabb, fast hon inte varit hos mig på en månad...Alltså tyckte hon väl att hon hade rätt att ta henne då jag enligt uppfödaren misskött henne:-( För det är väl så det står i kontraktet? Om uppfödaren tycker att man missköter sin hund så har hon rätt att ta henne. Så jag tog för givet att jag inte hade någon laglig rätt-även om jag visste att det INTE var mitt fel. Jag tycker det är för jäkligt att den uppfödaren som Duchess var hos den månaden däremot inte fått något mer från myndigheterna på sig. Tycker så synd om dom hundarna som står i dom tråkiga hundgårdarna året runt dag ut och dag in utan att bli aktiverade. Hur kan man få ha det så?? Nu har jag ju inte varit hos henne sen i mars 2009 så det kanske har blivit bättre,men jag tvivlar.

Sen finns det en kvinna till, Birgitta. Det var hon som jag fick Fillen ifrån. Kommer ni håg den travhästen? Fick och fick förresten. Så var det inte. Dom fick våran gamla bil mot att vi fick Fillen. Låter inte klokt egentligen. Men det var det bytet dom villle ha. Tyvärr så vet ni som följt min blogg att historien om Fillen slutade väldigt olyckligt. Fillen visade sig knappt gå och rida då han blev väldigt istadig och oerhört stressad. I samband med min graviditet så kände jag att jag ville inte riskera både mitt och bebisens liv varje gång jag satt upp i sadeln. Att betala en boxhyra på två tusen kronor varje månad men inte kunna rida på hästen var inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Men då Birgitta hade lovat att ta tillbaka Fillen om det inte fungerade så ringde jag henne. Men då lät det annorlunda. Dom hade ALDRIG lovat att ta tillbaka Fillen. Trots att Emelie hade stått brevid mig och Mike och Birgitta när hon sa detta till oss. Men nej, så var det inte enligt henne. Så för mig blev det att försöka hitta ett nytt hem till honom. Efter ytterligare en månad så hittade jag ett nytt hem,men  tyvärr slutade det inte väl där. Fillen finns nu på dom evigt gröna ängarna... I samband med detta om Fillen så fick jag ett anonymt mail där det stod att den här personen som skrev mailet led med oss. Hon skrev att hon hade varit med om samma situation med Birgitta och hennes sambo. Hon hade till och med fått hot och blivit nertystad av Birgitta och hennes sambo. Hon vågade inte ens skriva sitt namn i mailet. Men hon skrev att det var inte första gången dom gjorde så här.

Ja, vad skall man säga...Det jobbigaste i allt det här var såklart att ta avsked från Fillen. Att det inte fungerade mellan oss. Det känns som jag övergav honom. Men jag kände att jag inte hade något val. Jag kunde inte ha kvar en häst som riskerade att slänga av mig varje gång jag skulle rida. Det konstiga är att när vi skulle hämta Fillen hos Birgitta så säger hennes lilla dotter som heter Caroline som är lika gammal som Felicia: Men mamma,Fillen är ju farlig,man kan ju inte rida honom. Men Birgitta blev arg på Caroline och sa att det där stämmer inte alls... Men barn säger ju ofta sanningen... Men jag litade ju på Birgitta och antog att hon sa sanningen. Men nu vet ni hur allt ligger till. Sen "addade" Birgitta både Mi och Mita på facebook och nu häromdagen hade Torbjörn gjort det samma fast han aldrig träffat dom. Så nu har dom tagit kontakt och snackat ännu mer skit om mig. Torbjörn och Birgitta känner ju varann innan då dom bara bor 500 meter ifrån varandra och har det här med travhästar som gemensamt intresse.
 Fattar ni vad sjukt allt detta är?  Fyra vuxna människor över 40 år som addar varandra för att snacka skit om mig. Men jag måste vara stark nu. Vet ni vad? Jag känner mig mycket starkare nu när jag fått skrivit av mig detta till er. Jag känner mig inte längre ensam. Erat stöd och era åsikter betyder så ofantligt mycket!

Stor kram till er!

Så här ligger det till...

Kommentarer (6)

2010-09-08 @ 16:44:20

Det här blir ett långt inlägg för jag vill förklara för er vad som händer på facebook med dessa som gaddar ihop sig.

Först har vi en tant som jag kallar för Mi. Det var hon som var uppfödare till min foderhund Duchess som jag fick hem en dag i mars 2007. Duchess var den där goldentjejen som jag längtat efter. Gyllene busfrö som älskade att jobba. Min älskling<3 Duchess växte och åren gick. Vi gick lydnadskurser,tränade apportering och var på utställning. Duchess var en härlig hund! Snart skulle det bli dagst att para lilla D. Jag hade sett fram emot detta sen hon var valp. Jag skulle få vara med vid betäckning och valpning(om jag hann);-) En dag fick jag se lite brunt på pappret,dagen efter var det rött:-) Jag lovade att ringa så fort jag såg den första blodfläcken,vilket är ett tecken på löp.  Jag skulle lämna D hos min och Mi´s bekant som bor i Skaraborg. Sagt och gjort. D blev lämnad. Detta var i maj 2009. Efter en månad fick D åka till Mi för att ta det lite lugnt innan hon skulle komma tillbaka hem till oss. Men då fick jag istället ett argt samtal. Mi påstod att D var full med skabb!! Jag sa till Mi att D har ju varit hos Mita i en månad,så hon måste ju fått det där då. Men jag kollade både Emil och Lilleman och ingen av dom hade skabb. Mita har alla sina hundar i hundgårdar utomhus. Hon har mellan 15-20 hundar varav några inackoderingar och då jag känner Mita väldigt väl och har varit hos henne så vet jag att hon inte kollar sina hundar så mkt mer än att ge dom mat och vatten. Hon är dessutom sjukpensionär och har en muskelsjukdom som gör att hon inte orkar jobba sina hunar eller aktivera dom. Därför så tyckte jag att det var helt galet att jag fick skulden för detta. När jag frågade Mita så berättade hon att jag skulle vara glad att inte Mi skickat djurskyddsinspektionen på...mig!!! Detta var droppen för mig! Duchess hade alltså varit borta i en månads tid hos mita för att paras och så fick jag skulden att Duchess hade skabb. Dessutom trodde dom jag ljög om när hon börjat löpa,trots att jag ringde så fort jag såg lite brunt,ringde även dagen efter för att bekräfta att det var blod nu. Nej,detta hade jag ju ljugit om-enligt dom...Duchess blev inte dräktig och ni kan ju gissa vem som fick skulden:-( Sen dess har jag inte fått se Duchess igen. Mitt hjärta gick i tusen bitar och jag kände att jag bara ville dö. Här hade jag försökt göra allt på rätt sätt,men dom trodde inte på mig. Jag har undervikt att kolla på hennes hemsida för jag orkar inte se ngn bild av D...Men jag fick reda på att D fick valpar i vintras...

Jag tog hem en hund från Mita i mars 2009. Hon behövde få borta några hundar från sin kennel då hon hade för många enligt ngn myndighet som varit där och kollat. Jag tog mig ann Donna. Hon hade gått i hundgård sen 12 veckors ålder och när jag tog henne var hon 1  år har jag för mig. Det blev månader av blod svett och tårar och jag försökte verkligen göra allt för att hon skulle trivas. Men livet i en fyrabarnsfamilj blev för mycket för Donna. Det blev aldrig bra. Hon var stressad till tusen! Så i september 2009 fick jag lämna tillbaka henne till Mita.  Då fick jag höra att det hade hon anat att det skulle bli så här. Men jag hade verkligen försökt. Men det var antingen vi eller hunden. Barnen var rädda för henne och hon hade bitit sönder b.l.a Felicias favoritdocka som inte går att hitta någonstans då den var hemmagjord. Det var en virkad docka. Men då fick jag höra att det var Felicias fel som lagt den på bordet... Nu vet ni lite om vad som har hänt och varför det är som det är. Jag har inte bara mist världens vackraste Duchess utan även två vänner som jag trodde var mina bästa vänner i världen!

Så egentligen är det inte så konstigt att man känner sig som ett vrak:-( Jag har mist två vänner som jag var jättetajt med och som jag skulle kunnat dö för. Jag var säker att vi skulle vara vänner för livet. Jag tänker på dom stort sett varje dag. Jag tycker det är skittråkigt att det har blivit så här:-( MEN att bli falskt anklagad för saker man inte gjort och att man vet i sitt hjärta att man bara gjort allt man har kunnat så känns det så orättvist. När detta hände med Duchess så förlorade jag allt intresse över hundsporten på en natt. Allt kändes bara tomt. Jag får se om jag får se om jag får tillbaka glädjen nån gång igen. Men som det är nu så känner jag mig väldigt bränd.

Så var man nere i hålet igen...

Kommentarer (0)

2010-09-08 @ 15:01:21

Upptäckte att vår gamla vän Torbjörn "addat" tre av mina f.d vänner på facebook bara för att snacka skit om mig. Dom har aldrig träffat varandra live men det var väl trevligt att dom hittar en gemensamt hatobjekt=mig! Jag förstår inte hur fyra vuxna personer över 40 år kan bete sig på detta viset? Som värsta barnungarna! Har dom inget liv?  Hade jag verkligen skadat någon,betet mig ruttet eller vad som helst så hade jag kanske kanske kunnat förstå det liite?! men jag vet ärligt talat inte vad jag har gjort:-( Jag måste vara helt bakom flötet som inte förstår vad jag har gjort dom.
Torbjörn är förresten den travkillen som vi hade Polly hos. Vi hjälpte ju honom med hans hästar gentemot att Polly fick stå gratis i hans stall. Vi hjäplte honom tämja hans galna unghästar,fodra,åka med till Skara djursjukhus när hans ena föl blev jättedålig. Jag satt höggravid i Tingsrätten för honom från klockan nio på morgonen till halv två på eftermiddagen för att vittna för hans fördel. Han kunde ringa en fredageftermiddag och säga att han var påTjörn och frågade om vi kunde hjälpa honom att fodra alla hästarna. Nu snackar vi inte om fyra hästar utan om ca 15 hästar. Eftersom han vet att vi inte skulle säga nej så gjorde han så flera gånger. Vi åkte upp till honom på stallet när han ringde en fredag kväll och var helt i från sig då han inte fick träffa sina barn för sitt ex. Vi  tillbringade hela fredagskvällen där då polisen kom när han ringt dom då exfrun inte släppte ut barnen. Vi hjälpte honom att dra up stolpar,vara med när hans ena föl avlivades(då var jag oxå höggravid). Mike hjälpte honom när snöstormen kom och gräva sig fram till hans stall när det var över två meter snö utanför stalldörren.  Torbjörn lovade att vi skulle få hyra ett hus som han skulle bygga där vid stallet. Kommer ni ihåg att jag visade det i bloggen i höstas? Men när vi sen flyttade Polly dit vi bor nu så blev han fly förbannad. Då hade han aldrig lovat något hus till oss. Han sa att han skulle aldrig hyra ut till en familj med fem "ungar" som han uttryckte sig. Så allt var en lögn. Så här efteråt så inser vi att killen var mytoman. Han ljög nämligen om allt,precis allt! Det värsta var att man gick på alla hans lögner och nu gör dessa kvinnor det-förmodligen....

Onsdag 8 september 2010

Kommentarer (0)

2010-09-08 @ 08:55:16

God morgon!
Fick precis reda på att en i min närhet har fått sitt tredje missfall på kort tid. Hon har totalt fått 4 missfall!! Usch vad hemskt. När jag hörde detta så hade jag god lust att ge mig en stor fet smäll i ansiktet. Här sitter jag och klagar på vänner som inte hör av sig och som beter sig ruttet. Så sitter "M" och är helt förstörd över att ytterligare än gång förlorat ett litet barn:-( Vad är viktigt här i livet? Samtidigt så lever man i sin egna lilla verklighet, i sin egna lilla bubbla. Då upplever man sina små bekymmer som jättejobbiga. Men visst,när man hör sånt här så är det så man skäms...

Idag skulle vi varit på babysång med Linnea. Tyvärr så missar vi det idag. Farbror Bildoktorn(vår svåger) måste fixa våran bil. Av någon anledning så laddar inte batteriet helt. När vi har åkt en bit med bilen så börjar alla lampor lysa och när vi sen stannar bilen så startar den inte igen. Nytt bilbatteri har vi köpt. Så det är väl något annat som strular. Tack och lov att vi har en supersnäll svåger som är jätteduktig på bilar. Han jobbar med detta vid sidan om. Vi brukar byta tjänster. Mike hjälper honom med deras dator och han hjälper oss med bilen.

Sen klockan tre idag så skall Mike på anst.intervju. Äntligen! Om han får jobbet så blir det kvällsskift. Vilket jag tycker blir jättebra.

Ha nu en toppendag!

Helt plötsligt händer det!!

Kommentarer (1)

2010-09-07 @ 17:52:10

Vad fort allt kan ändra sig! Idag fick min älskade dotter MVG på sin matteläxa vilket är en jättebedrift för henne. Sen ringde dom från ett företag och ville att min man skulle komma på anställningsintervju i morgon. Sen sa våran hyresvärd att vi gärna får rida på deras häst hur mycket vi ville. Det bästa är att hon är supersnäll. Så det är bara att hoppa upp och njuta av ridturen. Gud vad skoj! Så helt plötsligt så känns allt toppenbra!

Sen vill jag tacka för era underbara kommentarer,det är som balsam för själen<3 Ni är underbara!!! Miljoner TACK från djupet av mitt hjärta<3 Ni är så kloka människor.

Två av mina fantastiska barn,Emelie och Linnea<3

Trasig själ....

Kommentarer (8)

2010-09-07 @ 07:14:02

Igår brast allting för mig. Alla krav jag har på mig själv,vänner som inte hör av sig. Energitjuvar. Jag orkar inte mera. Min man säger att jag inte skall bry mig om dom. Folk som har betett sig illa men inte sagt förlåt. Han tycker jag gör fel som förlåter och försöker bli vän och låsats som ingenting. Men det är tyvärr sån jag är. Jag vill ju så gärna vara vän med alla. Jag kan gå och tjura ett tag. Men sen tänker jag att livet är så kort. Varför gå och vara sur på varandra? Men då är det oftast försent. Då står jag där själv. Igår kände jag sån lust att bara springa ut framför en långtradare på E20. Men jag vill inte att mina barn skall mista sin mamma än på några år. Det är barnen som är min livlina. Det är så. Utan dom vet jag inte...Min äldsta dotter Emelie satt och kramade om mig och tröstade mig. Så skall det inte vara. Det är ju jag som skall vara den starka! Jag är ju mamma... Men jag föll ihop som ett korthus . Alla krav från olika håll och kanter. Jag blir döstressad. Jag känner att jag skulle behöva göra något roligt. Vad som helst. Fly verkligheten en liten stund. Men tyvärr bor alla så långt ifrån. Min mamma bor i Falkenberg och hade velat ha mig boendes där nere så jag kunde hjälpa henne med hästen och hon fick umgås med sina barnbarn. Här bor jag och vill bo i Falkenberg. Men det finns inget som vi kan göra åt det nu. Vi får jobba på det som jag sa till min mamma;-)

Men som sagt. Just nu är jag skör som en fjäril. Jag kämpar och försöker flyga ändå, vara en bra mamma. Min man sa att jag har lyckats med att vara världens bästa mamma. Vi har världens goaste ungar,det sker inte av sig själv sa han. Jag vet att mina barn är dom bästa i världen(såklart;-),men att det b.l.a är min förtjänst att dom är så fantastiska har jag svårt att ta in.

På bara ett år har jag mist s.k vänner som bara visat sig utnyttja mig. Men jag vill inte sitta här och glorifiera mig själv på något vis. Jag skulle gjort andra val, sagt annorlunda. Men min man som sett det ur en annan synvinkel säger att jag inte kunde gjort det på annat sätt. Men det som sårar mig och gör så förbannat ont i hjärtat är att jag inte fått reda upp saker och ting med vissa personer. Jag vill inte att folk skall gå omkring och tycka illa om mig. Jag vill ingen illa. Även om dom har betett sig riktig ruttet mot mig så vill jag ordna upp allting. Visste ni att några av dom har addat varandra på facebook för att snacka skit om mig? Dom kände inte varandra,utan någon av dom sökte upp den andra och så var karusellen igång. Jag vet även att dom har mailat en annan vän och snackat skit om mig. Sen tar den här "vännen" för givet att allt dom säger är sant...

Sen är det här med mina s.k vänner bara en del av mina bekymmer. Jag har även annat som gör mig bekymmrad. Underbart tjejer! Eller hur...

Det är det här som min man säger att jag skall skita i. Det är bara energitjuvar säger han. Dom är ju sjuka i huvudet som håller på så. Men vad hjälper det egentligen? Det gör lika ont i hjärtat ändå, ialla fall i mitt hjärta. Hade jag varit starkare så hade jag förmodligen struntat i detta. Jag önskar jag bara hade kunnat säga Dra åt helvete din jävla idiot. Du har inget i mitt liv att göra. Jag skiter fullständigt i dig.

När vi har lämnat barnen på förskolan idag så skall jag ge mig ut på en långpromenad med hundarna och musik från min MP3. Hoppas jag får lite energi av det. 
 
Stor kram till er goa människor<3

Diktatur Ohly...

Kommentarer (0)

2010-09-06 @ 15:21:16

Viken j-ä idiot! Använd bröstpump och ut och jobba när Linnea är 7 månader! Jo,bröstpump är ju underbart*Gaaah!!* Bra Lars Ohly....Smart sagt! Sen har han tydligen inte fattat att amning är så mycket mer än bara mat! Är så arg att jag kokar! Nu förstår jag varför jag har återkommande mardrömmar om att jag är på jobbet på nätterna och inte kan amma Linnea... Jag blev uppriktigt sagt rädd för Ohly igår. Jag tyckte han visade samma sida som Stalin eller Hitler gjorde på deras tid. Jag tror som många andra att dom rödgröna förlorade massor på detta igår. Inte smart,inte smart....

 

Lista

Kommentarer (0)

2010-09-05 @ 20:32:18

Lånade denna hos Lathunden

Du heter: Caroline Sofia

Smeknamn:
Carro

Låt som när du är ledsen sörjer till: Det finns många låtar, en av dom är Bed of Roses med Bon Jovi


Beroende av:
Glass


Vad tror folk om dig?
Att jag är en känslomänniska och har dåligt självförtroende kanske


Stämmer det?
  
Ja,det vore en lögn att säga annat


Vad får du oftast komplimanger för?
Mina foton


Hur imponerar man på dig?
  Jag blir imponerade av folk som är ärliga och snälla


Brukar du skratta för dig själv?
  Jo,det händer


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
: "Absolut,Kram E"

Vart bor du?  Lekåsa

Trivs du där?  Bättre än i Vedum, egentligen skulle jag vilja bo nere i Falkenberg. Men nu är det inte möjligt. Men visst trivs jag bra!

Hur svarar du i mobilen?
  "Ja,det är Carro"

Vem ringde du senast? Barnens förskola

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Att dom hade ätit krabba och räkor;-)


Antal timmar sömn inatt:
Lyckades sova i 7 timmar inatt

Sov du ensam: Nä,Mike,Linnea och Isabelle och Lilleman och Blomman(katten)

Brukar du komma i tid: Om det är någe superviktigt så brukar jag kunna bli för tidig.. Men är det kalas,  födelsedagar och liknande kan man räkna med att jag ramlar in lite senare än alla andra

Hur känner du dig nu: Fundersam och lite off

Vanligaste färg på dina kläder:  Blått,vitt,grått

Vad tycker du om fötter: Bra att ha;-)

Vad saknar du:  Släkt och vänner

Hade du en bra kväll igår: Somnade i soffan till den usla nya filmen Karate Kid med Will Smiths son,usel skådis!

Favorit dryck på morgonen: Te eller Juice

När brukar du oftast gå och lägga dig: Oftast runt tolv, plus minus några timmar

Är du blyg? Om jag är med personer som är väldigt dominanta och tar mkt plats så blir jag ofta tystlåten. Men annars så är jag inte så blyg. Med alkohol i kroppen är jag defintivt INTE blyg;-)

Sysslar du med någon idrott:
Hästsport?

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jaa

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Köpa en stor bukett rosor hos floristen,tända ljus och laga en god middag för en tjej,för så gör ingen kille jag känner.

Är du nöjd med ditt liv:
  Jag har fem fantastiska döttrar som är friska och mår bra,kan man begära så mycket mer än så?

Är du bortskämd:
Nej,det tycker jag verkligen inte

Vad gör du i morgon: Lämnar barnen på förskolan,åker och handlar,hämtar barnen. Gör middag m.m. 

Vad är det värsta du vet?
 När människor man trodde var ens vän visade sig vara en falsk människa som bara utnyttjade mig hela tiden för egen vinnings skull. Falska människor alltså. Samt folk som hellre lyssnar på rykten än att ta reda på riktig fakta.

Har du bra vänner och äkta vänskap?
Har inte så många "vänner" mer bekanta. Men dom som står mig närmast är äkta!

Vad är det finaste du fått?  Kan man få barn? Men eftersom jag anser att barn är en gåva så anser jag att det är det finaste jag har "fått":-)

En speciell dag du minns:
  Förutom mina barns födelse så är det alla dagar tillsammans med både Ronja(min gamla hud) och Pasca(min första häst)l!

Du samlar på: Änglar

Vem ringer du när du är arg/ledsen:  Mamma eller min svägerska

När grät du senast: Häromdagen när jag hade min mens;-)
 

V
ad skulle du göra om du vann en miljon:  Köpa en häst och resa med min familj. Samt skänka pengar till Hjärtebarnsfonden och Barncancerfonden

Vill du gifta dig:  Är redan gift

Vill du ha barn:
Har ju fem;-)

Är du musikalisk? Älskar att sjunga, men så vackert är det nog inte;-)

Vad dricker du helst när du är törstig: Mjölk eller vatten

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ohja

Biter du på naglarna: Tyvärr så gör jag det, när naglarna är för långa

Baba baka liten kaka och några bullar...

Kommentarer (1)

2010-09-05 @ 12:02:50

Idag är det bak som gäller. Medans Mike städar så bakar jag. Helt okej fördelning om ni frågar mig;-) Samtidigt så vet ju han att han får äta av kakorna och bullarna sen;-) Förhoppningsvis får jag hit lite fikabesök i veckan. Förresten,har ni vägarna förbiså får ni gärna titta in! Nu vet jag att ni alla bor i olika delar av vårat vackra land. Men skulle ni ändå åka förbi på E20 mellan Vårgårda och Skara så slå mig en pling 0730-560753 för sjutton så skall jag sätta på kaffe eller te eller saft kanske? Jag bor 12 km norr om Vårgårda och det är faktiskt jättelätt att hitta. Skulle vara roligt att träffa er i verkligheten! 

Nu skall jag sätta igång med baket. Silviakaka,kanelbullar och formbröd.

Ha det superbra!!



Budapest!

Kommentarer (1)

2010-09-04 @ 16:40:25

Nu har vi funderat fram och tillbaka om vi skall åka till Prag eller Budapest. Vi har läst massor om städerna på internet. Men det som avgjorde allt var priset på flyget. Skulle vi åka till Prag med flyg från Göteborg så skulle det gå på ca: 2000 spänn. Men åker vi till Budapest så kostar det tusen spänn för båda två!! Så då var det liksom slutdiskuterat;-) Sen har vi läst och hört så mycket positivt om Budapest så det blir säkert toppenbra!! Ser fram emot att gå och fota och äta gott när vi är där. Då skall jag äta en äkta Langos i deras fina saluhall dom har där. Gud vad gott!

Hittade denna bild på http://svampklubben.org/

Mysig stad i europa sökes!

Kommentarer (1)

2010-09-04 @ 08:47:09

Jag och min man som typ aldrig åker någonstans skall faktiskt unna oss en liten weekendresa i oktober. Först tänkte vi på London, men där har vi båda varit. Vi skulle vilja åka till en mysig romantisk mindre stad där det också är billigt att äta och shoppa. Finns det en sån stad? Vi skall ha med Linnea så något nattliv är det inte frågan om. Är väldigt tacksam för tips:-)

Mimmi,min mammas vovve:-)

Sjukstuga!

Kommentarer (3)

2010-09-03 @ 07:57:45

Vaknade i natt av att Tindra väckte mig. Hon hade fått jättehög feber och var otröstlig. Så hon fick lägga sig hos oss.  Sen hade jag även Linnea sovandes hos mig. Hon sover hos mig på nätterna. Det blir lättast så när hon ändå ammas. Lilla skruttan är ju förkyld. Men idag verkar hennes feber i alla fall som bortblåst. Igår låg jag nästan hela dagen i sängen. Jag mådde allt annat än bra. Bara hoppas att jag är bättre idag. Nu känner jag mig bara trött.

Inskolningen för Tindra och Isabelle har gått superbra. Dom har ju varandra och det är nog en trygghet. Tindra är ju rätt så framåt och oblyg av sig. Isabelle är något blygare. Så hon tycker nog det är skönt att ha Tindra hos sig<3

På tisdag skall jag börja hos viktväktarna! Dom har ett speciellt program för oss som ammar. Jag skall gå dit med en kompis som är lika lång som mig och som skall gå ner ungefär lika mycket i vikt. Så vi kommer puscha på varann när det känns som trögast. Jag skall gå ner mellan 15-20kg hade jag tänkt. Tror det blir toppenbra!

Ha nu en underbar fredag och en trevlig helg!

Denna tavlan är så cool tycker jag. Min mamma köpte den på Fynda outlet i Falkenberg.

Får det vara lov att vara lite te....

Kommentarer (0)

2010-09-01 @ 17:23:41

Det är tydligen helt normalt att sätta en tesil på näsan tycker Tindra...;-)

Babysång= Glädje!

Kommentarer (1)

2010-09-01 @ 14:51:44

Det är verkligen så! Bebisarna älskar samlingen när vi sjunger för dom i grupp. Dom tittar storögt på oss och på varandra. Så himla söta!! Här kommer lite bilder!

Linnea med sin pappa sjunger mormors lilla kråka;-)



Fröken slår på sina trummor...


"Sparka sparka med lilla benet,sparka med liten fot"


"Blinka lilla stjärna där"


Att ligga och kolla in sina kompisar är också roligt


Fast sen blir man lite trött...


Men ändå väldigt glad...

En mer personlig blogg...

Kommentarer (0)

2010-09-01 @ 08:01:59

God morgon på er!
Nu när jag har lösen på bloggen så känner jag att jag kan vara mer personlig och utlämnande än vad jag varit tidigare. Jag kommer skriva lite mer om mina tankar,känslor och funderingar. För mig är det lite av terapi att göra detta. Ni är mina ofrivilliga terapueter;-) Stackare;-) I eftermiddag kommer jag skriva om något som jag längtat efter att få ur mig. Det handlar om när man blir sviken av någon som man tror är ens vän. Det kanske låter simpelt men oj vad det kan göra ont i hjärtat.

Nu skall jag strax äta frukost och sedan skall Mike köra dom små till förskolan. Sen efter det kommer jag,Linnea och Mike åka till babysången. Hoppas Linnea vill hålla sig vaken den här gången;-)

Hoppas ni får en fantastisk onsdag!

Kram på er<3

Finaste Pingo!