> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Sjukstuga!

Kommentarer (3)

2010-09-03 @ 07:57:45

Vaknade i natt av att Tindra väckte mig. Hon hade fått jättehög feber och var otröstlig. Så hon fick lägga sig hos oss.  Sen hade jag även Linnea sovandes hos mig. Hon sover hos mig på nätterna. Det blir lättast så när hon ändå ammas. Lilla skruttan är ju förkyld. Men idag verkar hennes feber i alla fall som bortblåst. Igår låg jag nästan hela dagen i sängen. Jag mådde allt annat än bra. Bara hoppas att jag är bättre idag. Nu känner jag mig bara trött.

Inskolningen för Tindra och Isabelle har gått superbra. Dom har ju varandra och det är nog en trygghet. Tindra är ju rätt så framåt och oblyg av sig. Isabelle är något blygare. Så hon tycker nog det är skönt att ha Tindra hos sig<3

På tisdag skall jag börja hos viktväktarna! Dom har ett speciellt program för oss som ammar. Jag skall gå dit med en kompis som är lika lång som mig och som skall gå ner ungefär lika mycket i vikt. Så vi kommer puscha på varann när det känns som trögast. Jag skall gå ner mellan 15-20kg hade jag tänkt. Tror det blir toppenbra!

Ha nu en underbar fredag och en trevlig helg!

Denna tavlan är så cool tycker jag. Min mamma köpte den på Fynda outlet i Falkenberg.

Kommentarer

Postat av: Carro-The Lantismamma

Krya på er i sjukstugan.Tavlan är inte köpt på Rusta utan Fynda Outlet i Falkenberg.Ikväll blir det krabba och räkor.Mums!

2010-09-03 @ 13:26:37
URL: http://thelantismamma.blogg.se/

Postat av: Gabriella

Skönt att ha sällskap, när du ska börja på viktväktarna. Har själv gått där. Toppen med massa goda recept och mat som hela familjen kan äta. Det fixar du jättebra! Lycka till & trevlig helg!

2010-09-03 @ 17:17:23

Postat av: Malin <3

Gud vad sött av dej att erbjuda hjälp E!! Inte alla som skulle kunna tänka sej nåt sånt precis. Förmodligen är det redan ordnat och klart, men STORT tack ändå!! Sara (som kommenterat inne hos mej) vill nog lyssna på dej. Hon vill även ha din mors lösen så hon kan fortsätta vara en god lantisläsare. Ni kan väl maila till henne. Kramar från mej

2010-09-04 @ 09:01:24
URL: http://malinsmirakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback