> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Onsdag 8 september 2010

Kommentarer (0)

2010-09-08 @ 08:55:16

God morgon!
Fick precis reda på att en i min närhet har fått sitt tredje missfall på kort tid. Hon har totalt fått 4 missfall!! Usch vad hemskt. När jag hörde detta så hade jag god lust att ge mig en stor fet smäll i ansiktet. Här sitter jag och klagar på vänner som inte hör av sig och som beter sig ruttet. Så sitter "M" och är helt förstörd över att ytterligare än gång förlorat ett litet barn:-( Vad är viktigt här i livet? Samtidigt så lever man i sin egna lilla verklighet, i sin egna lilla bubbla. Då upplever man sina små bekymmer som jättejobbiga. Men visst,när man hör sånt här så är det så man skäms...

Idag skulle vi varit på babysång med Linnea. Tyvärr så missar vi det idag. Farbror Bildoktorn(vår svåger) måste fixa våran bil. Av någon anledning så laddar inte batteriet helt. När vi har åkt en bit med bilen så börjar alla lampor lysa och när vi sen stannar bilen så startar den inte igen. Nytt bilbatteri har vi köpt. Så det är väl något annat som strular. Tack och lov att vi har en supersnäll svåger som är jätteduktig på bilar. Han jobbar med detta vid sidan om. Vi brukar byta tjänster. Mike hjälper honom med deras dator och han hjälper oss med bilen.

Sen klockan tre idag så skall Mike på anst.intervju. Äntligen! Om han får jobbet så blir det kvällsskift. Vilket jag tycker blir jättebra.

Ha nu en toppendag!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback