> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Fotojobb i Alingsås!

Kommentarer (0)

2010-09-23 @ 10:24:44

God morgon!
Idag skall jag åka till Alingsås klockan två för ett fotojobb i Nolhaga parken. Där skall jag fota en mamma och hennes två barn:-) Känns spännande och lite pirrigt. Alltid en utmnaing när man skall fota barn. Men jag skall göra som så att dom får leka och busa så kommer jag mest "smyga" omkring med kameran och ta lite fina bilder på dom. Tycker det blir så stelt på något vis om man skall försöka få dom att sitta stilla och le mot kameran. Naturligtvis skall vi få till ett par riktigt bra bilder på dom allihopa utan att dom hänger upp och ner i klätterställningen;-)

Igår var det en riktig lyckad födelsedag för Mike. Vi tog tåget ner till Göteborg för att äta på Jensens Böfhus hela familjen. Barnen uppskattar lekrummet dom har på dom restaurangerna. Det är toppenbra. Men nu har vi varit på Jensens två gånger. Så nästa gång vi går ut så vill jag till någon annan restaurang i Göteborg. Tips någon?

Igår när vi var på restaurangen så la vi Linnea på soffan där vi satt. Helt plötsligt så rullade hon runt! Duktig lillskrutta! Roligt att hon gjorde det på sin pappas födelsedag. Det kommer vi aldrig glömma;-) 

På söndag klockan tre kommer Mikes syster med barn hit för att fira honom. Kanske hans mamma också kommer. Hon är allergisk mot både katter och hundar. Men en timma skall nog gå bra-hoppas jag. Det har ju gått bra när hon varit här innan.

Kram på er!!!

Älskar älskar denna låten! Har den som ringsignal nu;-)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback