> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Trasig själ....

Kommentarer (8)

2010-09-07 @ 07:14:02

Igår brast allting för mig. Alla krav jag har på mig själv,vänner som inte hör av sig. Energitjuvar. Jag orkar inte mera. Min man säger att jag inte skall bry mig om dom. Folk som har betett sig illa men inte sagt förlåt. Han tycker jag gör fel som förlåter och försöker bli vän och låsats som ingenting. Men det är tyvärr sån jag är. Jag vill ju så gärna vara vän med alla. Jag kan gå och tjura ett tag. Men sen tänker jag att livet är så kort. Varför gå och vara sur på varandra? Men då är det oftast försent. Då står jag där själv. Igår kände jag sån lust att bara springa ut framför en långtradare på E20. Men jag vill inte att mina barn skall mista sin mamma än på några år. Det är barnen som är min livlina. Det är så. Utan dom vet jag inte...Min äldsta dotter Emelie satt och kramade om mig och tröstade mig. Så skall det inte vara. Det är ju jag som skall vara den starka! Jag är ju mamma... Men jag föll ihop som ett korthus . Alla krav från olika håll och kanter. Jag blir döstressad. Jag känner att jag skulle behöva göra något roligt. Vad som helst. Fly verkligheten en liten stund. Men tyvärr bor alla så långt ifrån. Min mamma bor i Falkenberg och hade velat ha mig boendes där nere så jag kunde hjälpa henne med hästen och hon fick umgås med sina barnbarn. Här bor jag och vill bo i Falkenberg. Men det finns inget som vi kan göra åt det nu. Vi får jobba på det som jag sa till min mamma;-)

Men som sagt. Just nu är jag skör som en fjäril. Jag kämpar och försöker flyga ändå, vara en bra mamma. Min man sa att jag har lyckats med att vara världens bästa mamma. Vi har världens goaste ungar,det sker inte av sig själv sa han. Jag vet att mina barn är dom bästa i världen(såklart;-),men att det b.l.a är min förtjänst att dom är så fantastiska har jag svårt att ta in.

På bara ett år har jag mist s.k vänner som bara visat sig utnyttja mig. Men jag vill inte sitta här och glorifiera mig själv på något vis. Jag skulle gjort andra val, sagt annorlunda. Men min man som sett det ur en annan synvinkel säger att jag inte kunde gjort det på annat sätt. Men det som sårar mig och gör så förbannat ont i hjärtat är att jag inte fått reda upp saker och ting med vissa personer. Jag vill inte att folk skall gå omkring och tycka illa om mig. Jag vill ingen illa. Även om dom har betett sig riktig ruttet mot mig så vill jag ordna upp allting. Visste ni att några av dom har addat varandra på facebook för att snacka skit om mig? Dom kände inte varandra,utan någon av dom sökte upp den andra och så var karusellen igång. Jag vet även att dom har mailat en annan vän och snackat skit om mig. Sen tar den här "vännen" för givet att allt dom säger är sant...

Sen är det här med mina s.k vänner bara en del av mina bekymmer. Jag har även annat som gör mig bekymmrad. Underbart tjejer! Eller hur...

Det är det här som min man säger att jag skall skita i. Det är bara energitjuvar säger han. Dom är ju sjuka i huvudet som håller på så. Men vad hjälper det egentligen? Det gör lika ont i hjärtat ändå, ialla fall i mitt hjärta. Hade jag varit starkare så hade jag förmodligen struntat i detta. Jag önskar jag bara hade kunnat säga Dra åt helvete din jävla idiot. Du har inget i mitt liv att göra. Jag skiter fullständigt i dig.

När vi har lämnat barnen på förskolan idag så skall jag ge mig ut på en långpromenad med hundarna och musik från min MP3. Hoppas jag får lite energi av det. 
 
Stor kram till er goa människor<3

Kommentarer

Postat av: amelie

Styrkekramar till dig hjärtat!!

det finns fullt med sånna idioter oftast i ens närhet tyvärr!! jag hoppas att du repar dig snart men det e helt okej att känna som du känner.. ibland gör det en gått att bara deppa ihop för att sedan komma upp som en sol igen!!



jag tycker ialla fall att du e en otroligt fin människa Både utseende och i tankarna!och har en otroligt fin familj det skall du vara stolt över!

jag är ialla fall riktigt imponerad av dig!

2010-09-07 @ 07:39:22

Postat av: Malin H

Jag ger dej stora styrke kramar och varma.

Hoppas att du får energi av dom.

Kramiz

2010-09-07 @ 08:33:02

Postat av: Helena

Gumman du är inte ensam. Har oxå som du beskriver fast hos oss gäller det bror och svägerka =( Min man säger precis som din... skit i dom, dom är inte värda det.... Jag vet, men jag kan inte =( Massa styrke kramar till dig <3<3<3

2010-09-07 @ 09:06:09

Postat av: Therese

Det är tråkigt hur vuxna människor kan bete sig. Det finns en anledning att jag inte är medlem på FB eller bloggar. Jag skulle inte orka ta sån skit utam att helt gå ner mig. Du har tur som har en man som stöttar dig.

Kram

2010-09-07 @ 09:54:21

Postat av: TjockisMamman

Du kära carro...även om vi inte är vänner vänner liksom...

Men gillar dig skarpt ändå, även om vi bara träffats IRL 2 gånger...

Du är så duktig med allting du rör vid liksom, underbara ungar har du också och en ännu underbara make..



Du kanske har kommit till en vägskäl liksom i det känslomässiga i livet och går genom en liten liten livskris...och det FÅR man ha, jag hade det efter att nr2 killen kom till oss...

Men det bästa är ju att man kommer ut dessa kriser STARKARE och MODIGARE ska du se...



Tänker på dig KRAM KRAM.

2010-09-07 @ 10:25:08

Postat av: Malin <3

Upp med hakan Carro och lyssna till Dej själv och vad Du vill. Vi har pratat så många gånger du och jag. Om livet och allt annat. Visst är ungarna det finaste man har, absolut. Trots det så längtar hjärtat efter mer ibland, förmodligen Ditt med. Tror precis alla känner så ibland. Ibland brister det bara för oss, och den som säger annat ljuger. Alla har vi pisseruttna dagar då vi känner oss allmänt värdelösa. Vi får bara försöka tänka att efter regn kommer sol. Allt vänder, och tur är väl det. Ha nu en underbar dag. Själv ska jag baka bröd med svärmor ;0)

2010-09-07 @ 10:41:16
URL: http://malinsmirakel.blogg.se/

Postat av: Sofia

Ibland orkar man bara inte - ingen är stark jämt! Det är ok att bryta ihop och gråta ibland.



Jag tror förresten att man hade varit en helt jäkla odräglig människa om man gick omkring och kände sig lyckad och bäst i världen jämt och ständigt. ;P

2010-09-07 @ 12:32:30
URL: http://www.enioreh.com

Postat av: Helene

Sota gumman!! Jag vet att det ar sa mycket lattare sagt an gjort att strunta i det... Forsok fokusera pa allt positivt - Era barn AR helt fantastiska (och det sager jag inte for att vara snall)! Mannen din har ju ratt - sjalvklart ar det din (och hans;) fortjanst att de ar som de ar!!!

Kanner sa igen mig i det dar att man vill stalla allt tillratta och vara van med alla. Jag kampar alltid med att forsoka acceptera att det ar ok att inte vara omtyckt av alla. Det ar markligt hur vissa personer inte verkar beroras av hur de uppfattas av andra, och jag kommer pa mig att vilja vara som de ar. Men nar jag tanker efter sa kanns det inte sa lockande egentligen - tank vilken sorglig person man skulle vara da!

Stora kramar och hall ut!!!

2010-09-07 @ 16:03:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback