> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Helt plötsligt händer det!!

Kommentarer (1)

2010-09-07 @ 17:52:10

Vad fort allt kan ändra sig! Idag fick min älskade dotter MVG på sin matteläxa vilket är en jättebedrift för henne. Sen ringde dom från ett företag och ville att min man skulle komma på anställningsintervju i morgon. Sen sa våran hyresvärd att vi gärna får rida på deras häst hur mycket vi ville. Det bästa är att hon är supersnäll. Så det är bara att hoppa upp och njuta av ridturen. Gud vad skoj! Så helt plötsligt så känns allt toppenbra!

Sen vill jag tacka för era underbara kommentarer,det är som balsam för själen<3 Ni är underbara!!! Miljoner TACK från djupet av mitt hjärta<3 Ni är så kloka människor.

Två av mina fantastiska barn,Emelie och Linnea<3

Kommentarer

Postat av: Gabriella

Se där ja :) Blir jätteglad!!!

Känner igen mig delvis i det du skriver nedan. Jag har varit urdålig på att tex säga nej bla till just energitjuvar. Vill gärna vara alla till lags och ställa upp(även om jag själv blir lidande i slutändan). Jag brydde mig väldigt mycket förut om vad andra tyckte o tänkte.

Men jag har nog blivit bättre på att se till att jag mår bra. Jobbat med min självkänsla, och mår så mycket bättre!

Du har en underbar familj & vänner som faktiskt bryr sig om dig, och gillar dig för den du ÄR! Lägg energin på dom i stället <3

Stor kram på dig!

2010-09-07 @ 21:58:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback