> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Garanterad sol och ca 25 grader varmt! Restips någon?

Kommentarer (3)

2009-12-27 @ 18:01:20

För första gången på läääänge så har jag råd attt unna mig en resa någonstans. Tyvärr kan vi inte åka hela familjen då vi har problem att få kattvakt i en hel vecka...Därför har jag beslutat att åka iväg med endast Emelie som resesällskap. Dom andra får dock åka med på en weekendresa längre fram. Men vad skall man åka då? Jag vill komma till ett ställe där det är 25grader varmt och sol. Många säger Egypten,har kollat på resor till Hurghada men så hör jag folk som varnar för Egypten och säger att folket där är väldigt på och jobbiga:-( Vad har ni för erfarenheter? Vi skall åka i mitten eller slutet av januari kanske jag skall tillägga;-) Helst skulle jag vilja komma till en gammal hamnstad där man kan gå på marknad på morgonen och köpa nybakat bröd och färsk frukt! Lite pittoreskt sådär fast där det ändå finns trevliga restauranger att besöka!

Kommentarer

Postat av: Jennie

Jag hoppas iallafall att jag kommer kunna ha mina vanliga jeans ett tag till.....men ska inte säga för mycket,snart sitter jag väl där som en köttbulle hehe =D



Jo jag gillar Egypten väldigt mycket,varit där tre gånger.En gång till Hurghada...och två ggr till Sharm el sheik.

Egypten är verkligen speciellt....och inte likt nåt annat land.Lite "på" är dom allt men det tycker jag dom är nästan i alla turistorter utomlands...dom är iallafall trevliga och det där med att dom ser ner på kvinnor har då inte jag märkt nåt alls av =)!!

RÖDA HAVET ÄR HELT FANTASTISKT och jag har aldrig sett så klart vatten i hela mitt liv....ligger och snorklar i timmar.Det är som ett sjukt vackert akvarium med fiskar i regnbågens färger...=D

Skulle lätt kunna åka till Egypten en 4:e gång....solsäkert och varmt =D!!!!!!!!

Kram

2009-12-27 @ 18:21:38
URL: http://jennieleee.blogg.se/

Postat av: AKP

ok. kanon =) Grymt fint tält =))

Önskar dig en god fortsättning och ett gott nytt år = )

2009-12-27 @ 18:26:01
URL: http://akp.blogg.se/

Postat av: Mija

Vi var till Egypten för ett o ett halvtår sen.. (du borde hitta mitt inlägg om du söker i kategorin: resor)



Jag ÄLSKADE det rena vattnet och stränderna. Det var verkligen som att landa i ett akvarium och jag skulle kunna ligga och snorkla i timmar utan att tröttna. DET var fantastiskt och Solen likaså. Dock tyckte jag att det var jobbigt med många av invånarna. De var väldigt "på", lämnade oss inte ifred, gapade efter oss, "jagade" oss på gatorna, det fanns inte en chans för oss att "se" oss omkring på stan, de hängde i våra kläder i princip överallt..



Jag skulle dock åka tillbaka dit igen. Utan tvekan. Jag blev verkligen förälskad i vattnet...



Kram

2009-12-27 @ 23:18:43
URL: http://mammamija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback