> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

"När juldagsmorgon glimmar,jag vill till stallet gå"

Kommentarer (1)

2009-12-25 @ 11:46:00

God middag på er!
Är ni mätta på julmat? Vi åt strax innan Kalle Anka igår bara för att vi var så hungriga. Jag blev så mätt att jag inte kunde få i mig något på resten av den dagen. Jo,en clementin!Nu skall äta ägghalvor,rökt lax,gravad lax och sillen nu till lunch. Vi kände att det var tilllräckligt med skinkan och div. andra tillbehör igår. Så nu idag blir det fisken;-)

Igår kväll satt jag och kollade på div.julkonserter. Jag råkade slå över lagom till ettan för att se när Carola sjung "Himlen i min famn". Då brast det för mig och graviditetshormonerna slog till rejält ..Jag grät så tårarna rann som vattenfall nedför kinderna... Herregud så vackert det var!

Nu skall vi äta som sagt. Sen så skall vi till stallet vid två. Så skall Tindra få inviga sina nya ridbyxor och ridstövlar och ridhandskar hon fick av tomten igår;-) Så himla sött!!!

Ha det nu så bra!!

Kommentarer

Postat av: Des

Hoppas ni hade en alldeles fantastisk afton igår! Visst är min mamma vacker, många säger faktiskt att vi är väldigt lika:)

Du har en underbar familj Carro, jag önskar många ggr att mina barn hade en pappa som Mike & andra pappor som visar sin kärlek till sina barn! <3

Tyvärr är just DET min stora sorg vid varje födelsedag el. högtid, att barnen aldrig får en pappa som finns där med dom... Är nog mest jag som tänker på det dock, men en dag undrar nog dom oxå...

Kram gulliga gumman & ha en fortsatt mysig julhelg<3 <3

2009-12-25 @ 19:54:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback