> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Nyårsdilemma:-(

Kommentarer (2)

2009-12-30 @ 18:38:27

Är det något som jag får ångest över så är det dessa storhelger:-( Nyår är en av dom. Det är vid storhelger som jag inser att vi bor helt jäkla fel! Dom vänner vi har skall resa bort. Resten skall på roliga nyårsfester. Dom enda släktingar vi har är min makes syrra och hans mamma. Dom är alllergiska så dom kan vi inte bjuda hem och dom bjuder inte oss, för dom har väl sitt...Hör ni hur synd jag tycker om mig själv;-) Det är bara att inse att det blir en nyår hemma-igen-som vanligt...Då får man ju försöka göra det så festligt som möjligt för barnen-allt för barnen;-) Själv har man ju bara lust att dra sitt täcke över huvudet och vakna om en vecka eller nått...Oj,vilket pinsamt inlägg. Men det skiter jag i-just nu. Jag tycker det känns skit ärligt talat!! Likaså julen! Jag var nerbjuden till Falkenberg,men hade inte möjlighet att åka ner. Som vanligt satt vi hemma och ugglade. Mysigt ändå säger folk. Nej,inte alls säger jag! Jag är en social person som älskar att vara med med släktingar och vänner. Jag som saknar mina släktingar som tusan!! Jag är så trött ibland att bo så långt ifrån dom!
Men nu sitter jag och min man här och funderar på menyn i morgon. Vi får göra det bästa av situationen helt enkelt! Det finns dom som har det supermycket värre än oss. Skäms på mig!

Dessert blir nog en smarrig cheescake iaf;-)

Kommentarer

Postat av: Des

Förstår dig helt & hållet. Jag skulle själv suttit hemma men blev bjuden hem till min barndomsvän & hennes familj där barnen kan leka & ha roligt medans vi vuxna bara myser. Jag känner mig oxå supersocial just nu men med tanke på att jag aldrig är ensam så får jag ju anpassa mitt liv efter det.

Hoppas ni får en riktigt UNDERBAR nyår!!!

Och ang. din resa med Emelie så gör du helt rätt!!!<3

Kram min vän<3

2009-12-30 @ 20:10:08

Postat av: Duracellmamman

Förstår fullt ut vad du menar... men jag är övertygad om att Ni kommer få en underbar Nyår ändå!! O nästa år kommer Ni hem till oss;-)



Klart du får länka till mig, är en ära :-))



Du har en utmaning inne hos mig;-)



Önskar Dig & Din familj ett riktigt Gott Nytt År!



Varma kramar!

2009-12-31 @ 02:07:56
URL: http://www.duracellmamman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback