> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Vad är snön???

Kommentarer (1)

2009-12-03 @ 09:16:36

Om det är sex grader kallt så tycker jag att det lika väl kan komma en decimeter snö! Eller vad säger ni? Jag tror tyvärr att det blir ösregn på julafton. Så har det varit dom sista åren när jag bor. När jag var liten plutt så minns jag att det oftast var snö på julafton. Men inte längre...Det är knappt att mina barn vet vad snö är! Thailand är annars ett populärt resmål i dessa tider. Jag vet tre stycken som skall åka dit vid julen. Om jag är avundsjuk? Dum fråga... Klart som sjutton att man gärna hade satt sig på ett plan till ett varmt ställe. Men tyvärr finns det inga pengar att åka hela familjen till Thailand. Det är billigare att flyga till Florida i en vecka. Men nu tar verkligehten vid. Vi har häst,hundar och katter. Inte så lätt att bara åka då. Jag och min äldsta dotter skall åka till Stockholm på en mor och dotter helg! Där skall vi bo på ett tjusigt hotell och bara ha det gott!

I morse vaknade jag med migrän, har haft det hela natten faktiskt...Riktigt jobbigt! Skall försöka lägga mig en stund då jag inte mår riktigt bra. Ha det nu så bra!!

Kram Carro

P.S.Tack för alla era kommentarer! Lite extra roligt att storbloggarna tar sig tid att besöka min lilla fisblogg och att dom ger en kommentar! Heder åt er!

Det här är så jäkla bra!!

Kommentarer

Postat av: Gabriella

Tycker precis som du att det gott kunde vara lite snö, nu när det är minusgrader. Skulle också vilja åka till Thailand=) Blir inte din New Yorkresa av?

Härliga bilder från travet!!

Ha de så gott & kram på dig!

2009-12-03 @ 13:02:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback