> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Varför kan man inte stå för sin åsikt??

Kommentarer (3)

2009-12-30 @ 14:44:40

Är det något jag fullkomligt hatar så är det fega anonyma kommentarer!! Även om inte själva kommentaren är elak så undrar jag varför man inte kan stå för sin åsikt??? Du som skrev så här: "Varför får Mike inte följa med?+ Eller bara du och han??" Svar: Om du vill vara barnvakt åt våra barn i sju till tio dagar så är det bara att höra av sig!!! Vi har ingen släkting eller vän som kan hjälpa oss med barnvakt så länge! Skulle vi åka hela familjen måste vi betala minst 40.000 kr vilket är för mycket! Samt lämna hundar och katter på pensionat och det skulle nog gå på ett par tusen bara det. Men visst,ställer du anonyma människa upp så hör av dig!

Om man följer min blogg så har jag beskrivit varför bara jag och Emelie åker.... Dessutom ser jag inget fel att ge min äldsta dotter egen tid med sin mamma i en vecka! Det kan hon behöva! Men har du fler synpunkter så kan du väl höra av dig då eller kanske skriva ditt namn?

Nu har vi kommit hem från stallet och det var superkallt! Är glad att barnen var hemma i värmen! Till och med hästarna var glada att få komma in!

Här kommer en bild på fölungen Oscar som beskriver rätt bra hur kallt det är!


Kommentarer

Postat av: Jennie <3

Vilken söt fölis...=) Ja kallt är det allt...vi har -23 grader nu.Burr =O Håller mig inne och eldar.



Sandstormar i Egypten lät inge skoj alls...=O

Är det mycket varmare vid Kap Verde än 20 grader?

Funderar oxå på att boka resa,men Magnus ska operera sin fot (5:e operationen) och vi vet inte vilket datum det blir än så vågar inte riktigt boka än.



Kram från Dalarna!

2009-12-30 @ 15:27:10
URL: http://jennieleee.blogg.se/

Postat av: Linda

Tycker det låter som en jättebra ide att bara du och din äldsta dotter får egen tid tillsammans. tycker ni gör helt rätt, hoppas att ni får trevligt på resan.

Linda

2009-12-30 @ 15:32:54
URL: http://bizzab.bloggagratis.se

Postat av: Sara K

Du gör helt rätt. Själv åkte jag å vår stora tös till Thailand och lämnade resten av familjen hemma. Det var uppskattat. Man kom hem utvilad och med ny energi.

Trevlig resa!

Kram kram

2010-01-04 @ 17:24:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback