> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Behöver inte vara så "Fancy;-)"

Kommentarer (1)

2010-04-05 @ 16:33:47

För några månader sedan så ringde min mamma och sa att hon hittat en barnvagn till mig. Den var grön och blå och såg jättefräsch ut. T.o.m min storebror tyckte det och han är KRÄSEN skall jag tala om. I priset ingick allt utom en skötväska. Priset ja...När jag fick höra vad den kostade så trodde jag hon skämtade 220kr!!! Inte nog med det så fick hon prutat ner den till 170kr(nej jag har inte missat en nolla)!!! Det jag gillar med vagnen är att den är stabil och att den är färgglad. Sen tycker jag många av dom är så lätta vilket gör att dom välter lättare. Att jag skulle köpa en vagn för flera tusen när det är mitt femte barn dessutom kändes väldigt onödigt. Visst hade det nog varit lite roligt,men denna kommer duga toppenbra till våran lilla tjej!
TACK MAMMA!!! Du kan verkligen fynda!!

Här är den!!



Kommentarer

Postat av: Linda

ååh vad jag håller med dig!

Man kan verkligen fynda begagnade jättefina saker till barnen. Idag va jag tex på barnmarknad å köpte 15plagg för 130kr te min son. jättefina. Min barnvagn som jag e hur nöjd med som helst är oxå beg.

Sen finns de folk som bara kan ha nya saker till sina barn och juh dyrare desto bättere. Men å köpa beg är inte bara bra för plånboken de e juh bra för miljön oxå!

Självklart är de super skoj med nya saker men beg kan många gånger vara lika bra! =) Hejja dig å hoppas att allt går bra=) Kramkram

2010-04-10 @ 20:49:01
URL: http://leenda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback