> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Fröken Piggelin och Fröken sömntuta!

Kommentarer (1)

2010-04-26 @ 09:25:35

God morgon!
I magen har jag en liten tjej som verkligen tycker det är toppenskoj att busa. Det är stort sett fullt ös dygnet runt. I morse vaknade jag halv sex av att lilltjejen buffade där inne i magen och givetvis fick det konsekvenserna av att jag blev jättekissenödig...Sen piggnade jag till när jag väl klev upp och då struntade jag i att lägga mig igen. Men hennes syster Isabelle 3 år är däremot en riktig sömntuta. Hon kan lätt sova till tio på morgonen;-) Lillskruttan<3

Idag skall jag på ett av dom där roliga besöken hos barnmorskan. Blir säkert lite blodprover som skall tas idag. Men jag är inte stickrädd så det är inget jag fruktar. Det roligaste är ju att få lyssna på lilltjejens hjärta<3 Lika fantastiskt varje gång och inget man vänjer sig vid oavsett hur många barn man har:-)

Just nu är Tindra på dagis och Felicia och Emelie i skolan. Isabelle hon sover;-) Trots att jag varit uppe sen halv sex så har jag inte ätit frukost än. Börjar känna mig lite småsnurrig så jag tror det är dags för det nu.

Ha en toppenfin dag!!



Kommentarer

Postat av: Sarah

Hej!



Vill bara tipsa dig om en tävling hos Agria! Jag vet att du älskar att foto och dessutom gör det väldigt bra tillsammans med djur och barn. Gå in på: http://www.agria.se/agria/manimalis.nsf/bildhantering?Openform

och ladda upp din finaste bild på människa och djur, så kan du vinna en 4dagars konferens, det tycker jag du kan vara värd!



Ha det så bra och lycka till med bebis!

2010-04-26 @ 12:38:58
URL: http://ridgebackronja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback