> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

God morgon världen!

Kommentarer (0)

2010-04-19 @ 08:46:44

Idag är det då måndag och jag är vanligtvis en hata måndag person. Men idag skall jag till läkaren 14.30 och jag hoppas hon tar mina "bekymmer" på allvar. Att hon förstår att det är jobbigt för mig. Jag är ingen som gnäller annars, jag försöker alltid stå ut och att göra mitt yttersta trots smärta. Men när det blir så att jag inte kan andas ordentligt då blir det väldigt obehagligt. Man vill inte få den känslan att döden står och blåser en i nacken..Naturligtvis fattar jag att det inte är så. Men det är den känslan man får när man inte får någon luft. Man får nästan panik. Jag börjar undra hur stort detta barnet är egentligen?! Om det är p.g.a dess storlek som jag får dessa problem. Att lilltjejen trycker så på lungorna. Fast då tycker jag att jag skulle haft samma problem när jag väntade Tindra. Fast samtidigt så vet jag att varje graviditet är unik och annorlunda.


Sen vill jag bara uppmana er som tagit bilder från mig och satt in på era hemsidor att antingen skriva att det är jag som är fotograf till bilderna eller så tar ni bort dom eller så skickar jag en faktura...Roligt att ni gillar mina bilder men inte skoj att kanske hitta tio av mina bilder på en hemsida där det inte står vem som tagit bilderna...Hoppas ni förstår och respekterar detta. Det är faktiskt förbjudet enligt lag att göra så. I värsta fall måste jag polisanmäla detta,men jag tycker inte det skall behöva gå så långt. Det är ju bara att skriva vem som tagit bilderna.

Nåväl,jag önskar nu att ni alla får en härlig dag och att det soliga vädret som är i Vedum får vara kvar resten av veckan:-)

Ta vara på er!!!

P.g.a att mitt internet strular för tillfället så kunde jag inte lägga in någon bild:-(

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback