> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Nyfrisserad och blond!

Kommentarer (1)

2010-04-28 @ 15:05:29

Då har man kommit hem från sin favoritfrissa och jag är numera kortklippt och blond:-) Luggen får jag nog vänja mig vid. Hon klippte kort snedlugg och det har jag aldrig haft innan. Hon tyckte att det skulle passa mig. Det gör det säkert men det känns ovant. När jag var klar hos frissan så gick jag till Yrvädret,en barnklädesaffär som ligger i Vara. Där fyndade jag massor av söta bebiskläder till lilltjejen! Vissa kläder som kostat 199kr betalade jag bara 50kr eller 35 spänn för:-) Toppen!! Det enda som jag köpte som inte var nedsänkt var en ursöt färgglad häst som lilltjejen skall få när hon är nyfödd. Den betalade jag 149kr för. Det enda som jag känner saknas nu är en mjuk rosa bebisfilt. En sån  man kan ha i vagnen och lägga över henne när hon sover. Inte nödvändigt att den är rosa förstås, men jag vill gärna att den skall vara färgglad och inte grå eller i den stilen.

Det roligaste på hela dagen var att jag träffade en gammal vän som jag inte sett på säkert fyra år! Det visade sig att hon skall ha sitt första barn bara två dagar innan mig!! Gud vad roligt! Tänk vad skoj om man kunde träffas på BB sen! Fast chansen till det är nog ändå inte så stor. Men man kan ju alltid hoppas:-)

Sen lunchade jag och min äldsta dotter Emelie på Nordpolen i Vara. Mysigt för oss båda att få lite ensamtid med varandra:-)

Jag kommer förresten att visa upp bebiskläderna lite senare eller i morgon. Ev.kanske jag visar hur jag ser ut i håret oxå...;-)

Ha det toppenbra nu!!

Här kommer en bild på mig och en nyfödd Isabelle<3



Kommentarer

Postat av: Gitsie

Fram med lite bilder på nya frisyren nu :)

Kram

2010-04-28 @ 17:53:05
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback