> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

På väg hem efter ett dygn på Borås sjukhus....

Kommentarer (3)

2010-04-20 @ 13:51:38

Igår eftermiddag åkte jag till min läkare på MVC. Jag trodde besöket skulle gå rätt fort och att jag skulle få komma hem igen..men istället blev jag sjukskriven och sen skickad till Borås sjukhus till förlossningen. Det var ju inte så att lilltjejen tittade ut;-) Men är man så pass långt framskriden jag är i graviditeten så blir man skickad dit. Jag blev verkligen varmt mottagen och fick underbar personal som tog hand om mig. Jag fick ta flera olika blodprover,Ekg,blt och kurva och ultraljud på skruttan. Lillfisen mådde utmärkt inne i magen. På¨UL kunde man se hur hon låg och sög på tummen<3 Men värre var det med mig...Ni som följer min blogg har kunnat läsa om hur jag har klagat på matthet, och att det känns som jag inte får någon luft...Nu vet jag var det beror på. Hjärtklappning! Jag har aldrig haft problem med detta i hela mitt liv utan det är något som kommit nu. När jag berättade för läkaren att jag blev sjukskriven först igår så blev hon ställd. Men inte skall du jobba nu!! Speciellt inte natt,är du galen! Det får du inte göra. Inte i ditt tillstånd! Ooops tänkte jag... Men det är inte konstigt att jag inte mår bra. Hjärtklappning får jag några gånger per dag och jag tycker det har ökat. Nu pågår det i ca 20 min,efteråt blir jag jättetrött. Läkaren sa att skulle det öka,att jag har det i 30 min tex så måste jag åka in med en gång och göra ett nytt EKG. För tillfället vill dom inte ge mig någon medicin eftersom jag är frisk för övrigt samt att lille bebben ligger i magen.

Men nu är jag på väg hem som sagt efter att ha sovit över på sjukhuset. Har blivit tillsagd att jag skall ta det LUGNT. När hjärtklappningarna kommer så skall jag massera halsen och dricka iskallt vatten. Detta kunde tydligen hjälpa.

Ta nu väl hand om varandra och era hjärtan! Detta fick mig att tänka en gång extra vad som är viktigt här i livet!

Kommentarer

Postat av: Pia

uschjeda mig...ett tips som j fick var att försöka krysta som man bajsar du vet...haha..jag vet det låter illa när man skriver det men det hjälper oftast...och kallt vatten det visste du redan ;-)



till mig sa läkaren att det inte var någon fara...jobbigt som fasiken var det..så jag vet hur du har det!!



Kämpa på !!



KRAM

2010-04-20 @ 13:58:30

Postat av: Anonym

Krya på dig och sköt om dej. =)

2010-04-20 @ 16:04:40

Postat av: TiinaK

Usch vad jobbigt..men vad bra att läkaren tog dig på allvar också så du inte fick någon pucko som sist du var på VC. Nu får du göra som doktorn säger och pia att ta det luugnt och njuta av det sista tiden...i fulla muggar

Hoppas det försvinner sen efter att lilltjejen tittat ut..

KRAM

2010-04-21 @ 08:26:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback