> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Uselt igen-Vara Vårdcentral!!!

Kommentarer (6)

2010-04-13 @ 11:00:39

Jag är så förbannad att jag knappt vet vad jag skall ta vägen. Bokade tid igår på Vara Vårdcentral halv två. När jag kom dit så fick jag träffa en läkare som knappt kunde prata eller förstå svenska språket! Inte nog med detta så visste han inte vad foglossning var. Sen när jag berättade om sammandragningar så frågade han "Vad du mena sammandragning? Sen sa han att jag skulle vänta-en stund. Jag fick vänta i det där lilla rummet i en halvtimma,innan han kom tillbaka...Nu ringer han säkert gynjour tänkte jag. När han äntliigen kom tillbaka så sa han att han pratat med tadaaa..gyn-jour! "Om du har problemen,du ringa spicialist-mödrarvård(som han sa) i Lidköping. Suck och stön! Han hade uppenbarligen inte förstått allt jag sa till honom. Jag sa ju en del annat oxå som jag inte skriver ut här. När jag ringde barnmorskan i morse så sa hon att jag är absolut inget fall för någon specialist-mödrarvård! Igår fick jag alltså betala 100spänn för att få en oinkompetent läkare som lät mig vänta i 30 min för att ge mig en lapp med telef.nr till Spec.mödrarvården i Lidköping... Så igår när jag gick ut därifrån så lovade jag mig själv att aldrig någonsin sätta foten på Vara vårdcentral igen!! Det är inte första gången jag varit med om idioter till läkare på denna vc. Lustigt nog när jag träffade lite folk i Vedum igår så berättade jag vad jag varit med om. Dom höll bara med mig,för dom hade varit med om liknande situationer. Så nu skall jag ringa Herrljunga och höra om man kan byta dit.
Jag tycker faktiskt att man skall kunna begära att träffa en läkare som kan behärska svenska språket så både läkare och patient förstår varann!! Sen så är dom ändå utbildade och genomgått en tuff läkarutbildning och då skall dom väl ändå kunna en hel del!?

Så var tant anonym  framme igen och kommenterade så här på detta inlägg:
"Men herregud är du drottning eller vad? Vart ska du söka dig när någon är inkompetent i Herrljunga

Då svarar jag dig så här: 
Det handlar bara om att läkare skall kunna prata och förstå det svenska språket, är det för mycket begärt tycker du??? Samt att dom skall veta vad dom pratar om. Jag har gått hos Vara Vårdcentral nu i 5 år och först nu som jag byter...Dessutom så är jag inte den enda som är missnöjd med Vara VC! Sen tycker jag att det är så fegt av dig att inte skriva ditt namn utan gömma dig anonymt. Våga stå för dina åsikter istället så får du mer respekt!






Kommentarer

Postat av: Anonym

Men herregud är du drottning eller vad? Vart ska du söka dig när någon är inkompetent i Herrljunga?

2010-04-13 @ 12:41:29

Postat av: Carro-The Lantismamma

Det handlar bara om att läkare skall kunna prata och förstå det svenska språket, är det för mycket begärt tycker du??? Jag har gått i Vara Vårdcentral nu i 5 år och först nu som jag byter...

2010-04-13 @ 12:50:19
URL: http://thelantismamma.blogg.se/

Postat av: Paula

Till anonym:

Tror inte man behöver vara drottning för att kunna kräva att en läkare ska kunna göra sig förstådd för sina patienter??

Tror minsann att även du skulle reagera om du sökte hjälp och inte läkaren förstod dig?

2010-04-13 @ 18:57:25
URL: http://swty30.blogspot.com

Postat av: Josefin

Jag är drottning i mitt eget liv och skulle blivit skogstokig!!

2010-04-14 @ 18:26:30
URL: http://kubaochheidi.bloggain.se/

Postat av: Bittan

Vad kul att anonyma människor orkar bry sig ;-)

Bert sa att han träffat på en tjockis i affären!! Det måste vart du :-))

Ha de gott!!//Bittan

2010-04-17 @ 13:41:16
URL: http://www.bez-amis.se

Postat av: Jessica

Jag kan inte göra mer än att hålla med dig, tyvärr får man väl säga. Jag har inga bra erfarenheter av Vara vårdcentral och när det gäller barnen söker jag mig ofta till Lidköping eller Skövde istället, men det är ju en bit att åka... Kram

2010-04-18 @ 17:18:24
URL: http://lantisliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback