> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

5 April...

Kommentarer (3)

2010-04-05 @ 11:43:59

Hejsan på er!
Jag vet att jag har bloggläsare det ser jag ju på statistiken. Men jag förstår att kommentrarna uteblir om man måste skriva in en kod varje gång.Ibland orkar man inte det. Jag vet inte om det är så varje gång eller bara ibland. Dumt är det i alla fall.

Har The Lantismamma vaknat på fel sida kanske ni tänker? Nja...Det vill jag inte påstå. Men ibland blir jag så fundersam hur folk tänker? Ibland känner jag mig så himla sårbar. Men nu skall jag inte vara mer personlig och gå in på för mycket detaljer. Jag får prata med min man istället. Det är han som håller i mig när det blåser:-)

Idag är det grått och mulet ute och lite kallare än var det vad igår. Det känns så väl i det här gamla huset! Ang.hus så kommer vi flytta ut här 1 juli. Vi kommer dock få flytta till ett helt nybyggt hus bara 3 min från stallet med jättefin utsikt:-) Känns som en dröm!! Dessutom så kan barnen gå kvar i samma skolor och vi tillhör fortfarande Vara kommun. Är dock osäker om huset blir klar tills 1 juli,ev måste vi bo på ett annat ställe i en månad. Men det ordnar sig säkert på något sätt. Vi försökte höra med hyresvärden om vi inte kunde få bo kvar i en månad extra så vi slapp detta bekymmer. Men han sa blankt nej. Han skall ju sälja detta huset. Och eftersom vi inte ville köpa det så fick vi flytta. Kommer dock inte sakna detta huset för fem öre...

I det nya huset får vi både bastu och bad!! Här kommer bilder på hur huset kommer se ut,kanske blir det en annan färg på det.
Jag kommer senare lägga in bilder på hur det ser ut där vi skall bo. Jag gick dit igår och tog lite bilder meddans Tindra red Polly. Så nu har Polly stått i vårat blivande vardagsrum;-)





Plan 1


Plan2


Kommentarer

Postat av: Jennie

Tack för kommentaren Carro =)!



Det nya huset såg jättefint ut! Vilka härliga fönster!

Taskigt att ni inte fick bo kvar en månad extra för hyresvärden =O



Kram!

2010-04-05 @ 12:15:10
URL: http://jennieleee.blogg.se/

Postat av: carina

Huset ser verkligen fint ut!!

Måste vara härligt att flytta in i ett helt nytt hus

2010-04-05 @ 12:52:15

Postat av: Desirée

Det kommer bli så fint! Härligt med nytt:)

Jag skriver oxå in koder varje gång, känns motigt ibland;)

Kram vännen min<3

2010-04-06 @ 08:26:04
URL: http://lifetakesaturn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback