> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Zoombien har vaknat till liv...

Kommentarer (1)

2010-04-18 @ 19:05:13

Vilken hysterisk natt det blev på förlossningen!! Tempo,tempo och åter tempo!! När man står och håller upp patientens ben under krystningarna och känna att,shit,jag får ingen luft. Att man knappt kan att andas är ingen hit. Men vad skall man göra?! Det är bara att hålla god min och låsats som ingenting. Jag fick bita ihop och fokusera mig på patienten istället och ignorera mina problem. Men det är faktiskt riktigt jobbigt och oerhört obehagligt om inte annat när man känner att man inte får någon luft:-( Detta hände även när jag satt på tåget hem. Men i morgon skall jag äntligen till läkaren på MVC. Får se vad hon säger.

Dessto mysigare vad det när Isabelle och Tindra mötte upp mig på tågstationen i Herrljunga och ropade -Maaaaamma!!! Då slog hjärtat dubbla slag! <3

Ikväll blir det att titta på Parlamentet och ha myskväll och bara ta det lugnt. Barnen kommer förhoppningsvis lägga sig vid halv åtta. Dom tycker dock det är konstigt att behöva lägga sig när det är ljust ute. Tur vi har rullgardin i deras rum;-)

Ha en fin kväll!!

Tindra!


Isabelle!


Kommentarer

Postat av: Caroline

Svar: ha,ha men lite kul är det med en gratis resa. =)



Låter jobbig med att inte få luft, lycka till hos doktorn och sköt om dej. =)

2010-04-19 @ 06:21:06
URL: http://ridemyhorse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback