> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Alla mår toppenbra!

Kommentarer (1)

2010-08-15 @ 07:45:47

God morgon!
Åh vad skönt att hela familjen mår bra! Det var nog bara Isabelle som hade fått i sig något olämpligt eller vad det nu må vara. För ingen mer blev sjuk eller kräktes. Dessutom blev hon pigg väldigt snabbt. Så hon sprang omkring och busade hela dagen igår:-) Härligt!!

Idag har jag inget speciellt inbokat. Hade i och för sig tänkt mig att jag skulle baka bröd och lite kärleksmums och ev. kanelbullar. Bra att ha lite i frysen nu om man får oväntat besök;-)
 Måste bara berätta om en liten incident som inträffade sent igår kväll... Jag och Mike gick ut med hundarna och jag tyckte Emil kunde få springa lös..Han är ju himla snäll och ändå nio år så han är faktiskt lydnad till skillnad mot min Lilleman som bara vill rymma om jag släpper honom lös;-) Sagt och gjort. Hade också kameran med mig för solnedgången var så fantastiskt vacker...Vad lilla Carro gjorde, var just att börja fota meddans Mike skulle kolla något i bilen innan vi gick iväg. Efter ca två minuter så slog det mig att,oj vad är Emil?? Tittar lite överallt och upptäcker att det går en mörk hund i kohagen. Men vänta lite nu(nu jobbade Carros lilla hjärna på högvarv) Äh..Hunden påminner om Emil..Men varför skulle hann vara mörk för,han är ju en golden,ingen flat...Shiiiit!! Faan! Eeeeemiiiil kooooom hiiiit!!!!! Japp!! Emil hade kunnat gå in i kohagen då dom hade öppnat där och flyttat korna. Nu hade våran snälla och "lydiga" Emil sprungit in i kohagen och rullat sig i både lera och koskit! Jag utbrister till Mike att han får ta hand om sin hund;-) Det är nämligen alltid hans hund när Emil gör såna här saker-tycker jag i allafall;-) Fast vi får hjälpas åt att ropa in honom och sedan när han kommer så får han duscha av sig. Vilket Emil inte alls uppskattar...

Nu skall jag sätta lite fart här. Jag, Tindra och lilla Linnea är dom ända som är vakna vid den här tiden.
Tack till er som kommenterar. Det är så roligt och tacksamt att skriva då!!
Kram på er<3



Kommentarer

Postat av: emms

Emil din BUSIGA HUND ;D

2010-08-15 @ 11:01:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback