> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Dagen D....

Kommentarer (1)

2010-08-28 @ 13:12:30

Idag är dagen då vi skall ha våran kräftskiva. Det känns jätteskoj. Så här i efterhand så känns det faktiskt bra att det inte kommer mer än fem personer;-) Det blir perfekt! Känns skoj att min barndomsvän Linda kommer. Vi har inte träffats på länge! Så det blir superskoj att äta kräftor och dricka lite "vuxendricka";-) Mycket finiss runt bordet kommer det bli;-) Mycket tjatter;-) Kommer ta en hel del bilder dessutom-såklart;-)

Nu till ett litet problem som jag har. Våran hankatt Blomman bajsar inomhus!! Är det någon som har tips om hur vi skall få honom att sluta med detta? Han gjorde det även i andra huset så det är inte så att han gör det bara för att vi har flyttat. Men det är ju så äckligt! När vi har upptäckt detta så lyfter vi in han på lådan. Men då skuttar han bara ur därifrån. Hjälp!!

Ha nu en underbar lördag! Det skall vi ha!

Denna låten spelades jättemycket när jag och Linda var ute och festade förr..1999 var det väl...


Kommentarer

Postat av: Therese

Kan det vara så att han tycker att lådan är ofräch (menar inte att ni inte sköter den, men vissa katter är väldigt kräsna)eller för liten? eller har ni bytt till någon kattsand han inte tycker om? Det är nog det enda som jag kan komma på så här på rak arm. Hoppas ni får en trevlig kväll. Kräftor är ju sååå gott:)

2010-08-28 @ 15:06:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback