> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Dagen Efter...

Kommentarer (1)

2010-08-29 @ 08:05:21

God morgon!
Igår var det dagen d men idag är det dagen efter;-) Linnea tyckte att jag skulle vara vaken så här tidigt. Halv åtta. Snark!! Trött är jag. Fast jag får lägga mig senare igen. Annars kommer jag inte bli rolig att tas med kan jag säga...
Kräftskivan igår blev i alla fall väldigt lyckad. Det är verkligen inte antalet gäster som är det viktiga utan snarare  vilka personer som kommer. Det var verkligen helt rätt människor som var här. Men jösses vad fort tiden går när man har roligt. Men nu börjar jag planera in nästa stora fest. Min 35-års dag. Jag hoppas folk kan komma på detta. Då skall det bli RÖJ!!

Idag skall jag ta hand om alla kantareller jag hittade igår. Jag tog en snabbpromenad med Lilleman i skogen igår eftermiddag. Jag fick vara med om det som varje svampplockare drömmer om: Jag hittade ett hav eller ialla fall en insjö med kantareller! Vilken härlig känsla! Jag har aldrig varit med om detta förut. Lilleman tittade undrandes på mig när jag hoppade och skrek av glädje. Jag tror jag skall steka katarellerna och ha på en smörgås. Jag tycker att det är godast. Fast jag kanske skulle göra en kantarellsås till maten också. Gott!

Ha nu en härlig söndag!

Kram Carro

Kommentarer

Postat av: Caroline

Man blir lycklig av att hitta kantareller även fast man inte äter skiten...ha,ha =)

2010-08-29 @ 16:14:00
URL: http://ridemyhorse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback