> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

FALKENBERG!

Kommentarer (1)

2010-08-21 @ 08:39:17

God morgon!
Just nu är det jag och lilla Linnea som befinner oss i Falkenberg hos min mamma. Igår när jag kom hit så åkte jag och min svägerska till Ullared och shoppade loss;-) Jag hittade massor av bra saker. Inte klokt vad billigt det är! Köpte b.l.a en barbapappabody för 49 spänn! Köpte varsitt regnställ till barnen för 149kr!! Jag har haft det märket innan och vet att dom funkar jättebra! Skoj att fynda! Sen på kvällen hade mamma köpt krabba som vi delade och åt. Det var hundra år sedan jag åt krabba men vad gott det var! Jag skall försöka övertala mamma att äta krabba idag med;-) Men det kommer bli att lägga sig tidigt ikväll. För i morgon gäller det!! Då skall min mamma debutera med sin häst Pingo i fälttävlan! Det blir tuff konk. men mamma tävlar enbart mot sig själv. Hon är bara nöjd om dom lycktas ta sig runt.
Ieftermiddag skall vi till stallet och förbereda pingoo. Han skall duschas och sen skall jag knoppa manen. DET var inte igår jag gjorde det kan jag säga. Men det skall nog gå bra ändå.

För er som undrar så är Pingo är importerad från Danmark, men han är av okänd härstamning så vi har ingen aning om vad det är för ras/raser i honom:-)

Ha nu en fin lördag!
Tindra och Pingo<3

Kommentarer

Postat av: Gabriella

Grattis i efterskott på eran bröllopsdag!

Han är så fin Pingo, maffig och så vackert tecknad! Vad är han för ras?

Lycka till på tävlingen!

Kram

2010-08-21 @ 11:18:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback