> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

FÄLTTÄVLAN I FALKENBERG

Kommentarer (5)

2010-08-23 @ 20:29:19

Oj, vad duktig min mamma och hennes fina Pingo var. Dressyren var först på morgonen och det var den som min mamma var mest nervös för. Men det gick inte alls så tokigt,domaren hade skrivit "Charmigt ekipage". Lite gulligt;-) Sen en halvtimme senare så var det då dags för hoppningen och regnet fullständigt öste ner när hon skulle in på banan. Det var som om himlen hade öppnat sig. Tyvärr tyvärr så glömde mamma av hinder nummer tre... Det är ju sånnt som kan hända oss alla. Så tyvärr blev hon utesluten. MEN efter att ha fått tag på överdomaren så fick hon ändå lov att starta i terrängen(utan tävlan) som också var hennes mål. Det var ju det viktigaste av allt. Mamma har ju tränat i några månader nu för Anne Persson och har haft detta som mål. Sagt och gjort. När alla hade ridit i klassen så fick mamma starta. Jag kan lova er att jag har ALDRIG någonsin varit så nervös i hela mitt liv. Spyan satt i halsen, händerna skakade och jag kände mig svimfärdig. Det är så jobbigt att stå brevid och kolla. Men mamma och Pingo gjorde banne mig dagens snyggaste ritt-helt FELFRITT!!! Pingo går verkligen som en kanonkula i terrängen. Öronen framåt hela tiden:-) Jag måste ge cred till mammas kompisar, alla dom från Falkenbergortens RF som hejade och skrek glädjetjut när mamma red mot mål. Vilka goa människor ni är!
För er som undrar om Pingo så är han född 2000 och är av okänd härstamning, importerad från Danmark. Min mamma har ridit in honom själv:-) Mamma är född 1946 och är av känd härstamning;-) Född i Sverige;-)

Här kommer lite bilder på världens coolaste ekipage;-) Bilder som är tagna med en väldigt väldigt darrig hand;-)

Redo för start!






Över graven


Nedhopp från banken


Mamma är överlycklig när hon inser att hon bara har ett hinder kvar!


SISTA HINDRET!!


Kommentarer

Postat av: SSK

Wow! Vilket fint team! Grattis till din modiga mamma :)

2010-08-23 @ 20:33:18

Postat av: Jennie <3

Gud va bra gjort av din Mamma =D!!!

Fina bilder!

Kramar!

2010-08-23 @ 21:34:29
URL: http://jennieleee.blogg.se/

Postat av: Linda

Gratta din mamma, hon är modig av sig.

Sedan måste jag nog säga av de bilder du lagt ut på din blogg att dressyrdomaren har rätt, de verkar passa bra ihop (din mamma o hästen)

2010-08-23 @ 22:04:16

Postat av: Gabriella

Oj, va häftigt!

Dom är verkligen ursnygga tillsammans!!

Grattis till den fina terrängritten, och lycka till i fortsättningen. För nu blir det väl fler gånger ;)

Kram

2010-08-23 @ 22:04:44

Postat av: Helene

Otroligt imponerande!! Anita och Pingo ar ursnygga tillsammans, och bilderna ar grymma - trots nervos fotograf;-) Coolt att hon har ridit in honom sjalv forresten!

2010-08-24 @ 16:06:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback