> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Kräftskiva!!

Kommentarer (2)

2010-08-24 @ 19:31:33

På lördag skall jag ha kräftskiva vilket jag ser fram emot. Men jag har inte så där jättestor erfarenhet av kräftskivor så nu kommer några frågor här. Måste man köpa dom där fåniga hattarna? Måste man fixa ett sånghäfte? Eller så ställer jag frågan till er istället: Vad är det viktigaste för en lyckad kräftskiva? Vad får man absolut INTE glömma?

Jag väntar fortfarande besked från tio personer om dom kommer eller inte. Kom igen nu! :-) Måste ju veta förstår ni väl! Hör jag inget så antar jag att ni inte kommer. Men jag inser att vi måste sitta innomhus. Min bild jag hade av en ljummen sensommarkväll med kräftskiva under träden kan jag ju bara glömma! Nu är det höst verkar det som....



Kommentarer

Postat av: Gitsie

Vi kör kräftskiva varje år och några hattar har vi aldrig haft, inga sånghäften heller men folk brukar stämma upp i ljuva toner ändå. ;)

Vi och alla våra vänner är tävlingsmänniskor så det brukar alltid bli kubb, brännboll, skottkärrerace eller något annat roligt och galet.

Vi har vår nu på lördag också men vi har sån tur så vi har vår suveräna festloge där vi kan sitta oavsett väder. :)

Kram

2010-08-25 @ 08:41:01
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Postat av: Gabriella

Kul med kräftskiva!!!

Vi ska också ha vår årliga snart(11/9). Vi brukar hoppa över hattarna =) Men lite lekar brukar vi ha. Finns massor av skojiga lekar. I bland har vi haft tipspromenad, med frågor om gästerna. Sök på nätet, lekar lättar alltid upp särskult om inte alla känner varandra. Ett måste för oss är Vätternkräftor! Finns inga godare. Tyvärr är dom dyra(ca 250 kr/kg). Men varje familj brukar köpa sina egna kräftor. Sen är det gott med lite paj också. Kan rekommendera Per Morbergs västerbottenpaj ;)

Hoppas att ni får en riktigt trevlig kväll!

Kram

2010-08-25 @ 22:15:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback