> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

SVAR TILL JOHANNA!!

Kommentarer (5)

2010-08-21 @ 10:51:49

JOHANNAS KOMMENTAR: Hej, Grattis till Bröllopsdagen... Men blir förvirrad, Fanns det verkligen INGEN annan helg att åka bort en just den helgen ni har Bröllopsdag? Åker Mike aldrig iväg? Tycker alltid det e du som åker själv med ett barn...Aldrig tillsammans eller aldrig bara Mike? Låter konstigt för mig...Men hoppas ni har det bra , För det e ju det viktiga ;) KRAM

MITT SVAR: Nu är det så att min mamma skall debutera i fälttävlan för första gången i sitt 64-åriga liv denna helgen och det är därför jag åkte ner nu. Jag och Mike kommer fira våran bröllopsdag i veckan om vi lyckats få barnvakt. Men du kanske ställer upp?? Alla har inte sina släktingar runt hörnet...Även om Mikes syster bor en km härifrån så jobbar ju hon och hennes man. Så det är begränsat med hjälp där. Dessutom hade vi lite mys på torsdagskvällen och firade då istället. Sen är det ju så Johanna att anledningen till att jag åker ner själv är att vi har två hundar och typ fem katter som vi inte bara kan lämna vind för våg. Då vi har väldigt svårt att få hund/kattvakt så finns det oftast tyvärr ingen annan lösning än att åka ner själv eller dela på oss. Sen har jag sagt till Mike att han GÄRNA får åka iväg en helg eller vad han nu vill göra. Men han har inget behov att göra det säger han. Men jag kan lova dig att jag inte sitter och håller honom fängslad här hemma.
Egentligen skall jag inte ens behöva sitta här och förklara mig. Framförallt inte till någon som är anonym och kallar sig Johanna. Här sitter jag och är öppenhjärlig och berättar om mitt liv,men DU skall få vara anonym? Tycker det är så oerhört fegt att inte våga stå för sina åsikter. OM du hade träffat mig på riktigt,hade du ställt samma fråga då? Jag är så jäkla trött på allt skitsnack att jag funderar dagligen på att lägga ner både blogg och facebook.
Någon mer som undrar något? Kanske jag skulle ha en frågestund..Pust och stön...

P.S. Svar till Anonym/Johanna: Nej,jag får faktiskt inte massor av negativa kommentarer som jag inte publicerar!
Varför skulle jag få det egentligen??? Jag skriver väl inga provocerande inlägg??

Kommentarer

Postat av: Lena

Du ska inte behöva förklara dig för någon överhuvudtaget. Ditt/erat liv och ingen annans så då ska du kunna göra vad du vill och känner för. Och vad för överenskommelse du och din man har ingen något med. Så länger det funkar för er båda så är ju det toppen!

Sen om när man firar bröllopsdagen, om det är helgen efter eller helgen innan, spelar väl ingen roll så länge man firar den. Helt och hållet upp til er!!

Nej, stå på ditt Carro! Tycker du har en jättefin blogg som jag kikar inom varje dag.



Många kramar från Norge

2010-08-21 @ 11:48:54
URL: http://evelinesvarld.blogspot.com

Postat av: Desirée

Du ska INTE lägga ner varken blogg eller facebook, säger som Gabbi, sätt lösen på bloggen ist. Jag har det, lite trist men nödvändigt! Jag besparar mig många elaka kommentarer på det...

Kör hårt, ingen sätter sig på dig!!;)

Styrkekram<3

2010-08-21 @ 11:54:35
URL: http://lifetakesaturn.blogg.se/

Postat av: Anonym

Jag har sett ett mönster i din blogg. Det gör absolut ingenting om man är anonym om man ger en POSITIV kommentar men om du får minsta lilla kritik så går du i taket. Det är ju nästan som att du gillar tjafs. Du måste väl kunna ta att alla inte tycker som du? Värsta inläggen så fort någon lämnat ett avtryck du inte gillar. VArför bryr du dig ens om att göra ett inlägg och förklara. Om du och din man är överens så spelar det väl ingen roll vad någon annan tycker. Och det är ju otroligt fegt av dig att aldrig publicera de negativa kommentarerna. Du måste ju få massor av dom.

2010-08-21 @ 12:21:03

Postat av: Gitsie

Fy vad trist med anonyma kommentarer, konstigt nog så har jag alltid klarat mig från det. Men det kanske beror på att jag lämnar inte ut mig något direkt på bloggen, skriver ju egentligen väldigt ytligt.

Men du vännen, ta inte åt dig. Du och Mike vet ju själva hur det egentligen ligger till och om andra vill undra och spekulera så låt dem göra det.

Och jag vill inte att du ska lägga ned varken bloggen eller fb, skulle sakna dig väldigt mycket. Blogga hellre med lösen då ett tag.

Ha en härlig helg nu och jag håller tummarna för din modiga mamma.

Kram ♥

2010-08-21 @ 13:00:52
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Postat av: Annika

Det är bara du och ingen annan som vet vad som är bäst för Er, glöm aldrig det! Men jag förstår din tankegång helt, har ju en gång i tiden fått sitta i samma sist själv, var till 90% just det här tjafset från läsare av den här typen, som gjorde att jag valde sluta blogga efter 4 år.



Man har en gräns... och dessvärre är det ju inte så att man som läsare av en blogg får se hela verkligheten. Som bloggerska väljer man alltid aktivt vilken del av ens liv som man skriver om... med all rätt. Som bloggläsare måste man ha med det i beaktningen.



En stoooooooooooooooooooor kram till Dig!!

2010-08-21 @ 18:06:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback