> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Usch vad nervös jag är....

Kommentarer (2)

2010-08-22 @ 07:41:05

Fy tusan vad nervös jag är hörrni! Det känns som det är jag som skall tävla fälttävlan. Men visst är det värre att stå och titta på än att rida själv? Fast denna gången så hade jag nog inte velat hoppa terrängbanan. Vissa hinder hade jag fixat. Det är värre med dom där breda hindren eller "banken" som man skall hoppa ner från*ryser* Min mamma är verkligen cool alltså. Jag hittade en superbra film om fälttävlan på Ullared som jag köpte till henne. Där gav dom massor av tips som vad bra att veta. Något som man har fått lära sig dessutom är hur mycket handlar kring säkerhet runt fälttävlan. Dom har b.l.a ett medicalcard där det står vilken blodgrupp man tillhör om man har några sjukdomar,om man tar någon medicin m.m. Det har dom OM något skulle hända. Sen fick jag höra att man inte får ha hästsvans på sig. Isåfall måste man ha två tofsar. Varför? Jo,för att om man skadar nacken så skall dom komma åt den utan problem.
Igår gick jag och Linnea terrängbanan med mamma. Men hon skall gå den minst två gånger till. För det var alla eniga om i filmen. Att tre gånger skall man gå terrängbanan. Jag knoppade Pingo igår,men det var 20 år sedan sist så resultatet var väl därefter;-) Tur det inte hänger på knopparna hur det skall gå;-)

Ang. gårdagens utbrott här på bloggen så tyckte vissa att jag överreagerade. Så här i efterhand kan jag inse att jag kanske gjorde det en liiiten smula. Men om någon tagit illa upp, speciellt du Johanna så får jag be om ursäkt!! Verkligen!! Men jag tror det blev lite för mycket igår och att nervositeten för idag spökade rejält. Men om du ger mig din mailadress Johanna så kanske jag kan få skriva några ord till dig. Dock kvarstår mitt beslut att ha lösen på bloggen. Jag har faktiskt grunnat på det i ca ett halvår så det är inget som kommer pang bom. Det känns tråkigt att behöva ha det. Men som någon skrev så tål man inte att folk kritiserar(elaka kommentarer) det man skriver så får man väl antingen sluta blogga eller så sätter man lösen på den. Sen vet jag att det finns några människor därute som läser den här bloggen dagligen och tar del av min vardag och som gottar sig då det händer tråkigheter för mig. Det finns tre vuxna kvinnor f.d vänner(M,M och B) som förmodligen är en av dom som skriver anonyma kommentarer och snackar skit. Det skall jag inte behöva ta känner jag. Fan,här finns det svält i världen,folk är hemlösa, barn blir mördarde, kära vänner och familjemedlemmar dör i cancer och andra sjukdomar och så ödslar dom tid på att vara elaka! Vad är viktigt här i livet?

Nåväl, nu skall jag äta frukost om jag får i mig något. Sedan skall jag ta på Linnea kläder och sen är det dags att gå till stallet. Idag blir jag både fotograf,hästskötare och stöttande suppoter;-)

Ha nu en fin söndag!
Kram på er<3

Kommentarer

Postat av: Gabriella

Hoppas att tävlingen gick bra! Ibland är det nervösare att stå vid sidan om, än att vara med själv!

Jag vill gärna fortsätta att följa din blogg om jag får...

Kram

2010-08-23 @ 08:32:00

Postat av: Therese

Hoppas tävligen gick bra. Som gammal ryttarinna så har jag full respekt för din mamma, och alla andra som vågar sig på fälttävlan. Jag är på tok för feg för att prova det. Tacka vet jag lite hederlig säker dressyr;)

Jag skulle gärna vilja ha lösen til din blogg så att jag kan fortsätta följa er.

kram

2010-08-23 @ 15:13:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback