> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Busbebben!!

Kommentarer (2)

2010-02-17 @ 16:35:22

På MVC tog det en stund innan bebben ville vara vänlig och ligga still så vi kunde få in hjärtljudet. Men när vi väl lyckades så räknade vi till 144. Jag minns att Felicia var likadan när hon låg i magen;-) Det tog en himla tid innan lilla damen ville vara med på noterna;-) Jag kände hur bebisen rörde sig i magen och sparkade hejvilt;-)

Mitt blodvärde var lite lågt och jag fick hör att jag måste börja äta järntabletter igen. Denna gången skall jag prova med Hemofen,Nifirex var nämligen för starka för mig. Mitt värde låg på 138 sist, nu låg det på 114. Jag har ju kännt mig lite trött den sista veckan och där fick jag svaret på det. Sen mätte hon magen och vi kunde konstatera att det låg lite över medel,men det var inget att oroa sig för. Vi får väl se hur den kurvan ser ut framåt vårkanten:-)

Om tre veckor skall jag göra en glukosbelastning igen. Sist jag gjorde det så var allt bra. Men eftersom jag fött ett sånt stort barn som Tindra(5230g) en gång så vill dom kolla mig noga igen. Jag frågade om det var en undersökning i samband med det. Egentligen inte, men vi kunde kolla bebisens hjärtljud ändå;-) Jag har verkligen en underbar barnmorska, hon är så himla snäll och förstående! Synd man inte kan få ha henne på förlossningen!

Nu skall vi snart åka till Polly och borsta och så skall barnen rida.

Kram på er!!

Tindra<3

Kommentarer

Postat av: Gabriella

Härligt att få höra de tickande hjärtljuden!

Blir spännande när du ska på u-ljudet. Gissar nog också på en liten gosse;)

Kram på dig!

2010-02-17 @ 16:59:07

Postat av: Desirée

Härligt att allt står rätt till. Oj, tänk att lilla Tindra var så stor när hon föddes...

Ja, tyvärr har Skrållan lagt på sig lite, min fd granne berättade att de brukade låta Skrållan gå in till dom, med andra ord få mat OXÅ...suck Jag fattade inte varför hon plötsligt la på sig tills förklaringen kom, IDIOTER!! Hon har som tur var gått ner lite & jag hoppas hon blir smal till sommaren när hon kan vara ute längre. Förstår inte hur folk kan med?!

Hoppas du får en riktigt bra dag!

Kram<3

2010-02-18 @ 10:23:57
URL: http://lifetakesaturn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback