> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

En MAGISK stund för Felicia i morse!

Kommentarer (2)

2010-02-12 @ 07:39:36

I morse så fick Felicia lägga sin lilla hand på min mage. Sen väntade vi in..Oj,där sparkade bebbisen utbrast Felicia!! Sen fick hon känna det flera gånger hur den lille i magen busade därinne! Visst är det fantastiskt som Felicia uttryckte sig;-) Jag kan inte annat än att hålla med!! Jag vet när jag jobbade på förlossningen att varenda förlossning var verkligen helt unik! Varenda gång man fick se att det kom ut en liten minimänniska så tänkte man att vad fantastiskt att det kan bli så här!!

Snart skall jag till Skövde och öva stadskörning:-) Skall bli jättespännande! Nu har jag ju kört våran bil sen jag kom hem från Karlsborg MEN då våran bil är automat så blir det till att ställa om sig till manuell växellåda. Vilket kan vara lite av en utmaning;-) Men det brukar gå bra. Man kommer snabbt in i det.

Ha nu en underbar fredag!

Kram Carro-The Lantismamma

Felicia med sin lillasyster Isabelle

Kommentarer

Postat av: Anonym

Lite stora kläder eller?

2010-02-12 @ 19:06:45

Postat av: Carro-The Lantismamma

Nej,Bir... äh jag menar Margareta..Däremot ser det faktiskt så ut på bilden ja. Det håller jag med dig om. Kanske det blev så för att hon flaxade till med armen. Men jag kan intyga att den är i bra storlek till Felicia:-)

2010-02-13 @ 15:04:07
URL: http://thelantismamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback