> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Gillar inte detta snacket om SNÖKAOS!!

Kommentarer (4)

2010-02-19 @ 09:52:04

Till er som bor i Norrland,står det någonsin rubriker med Varning för snökaos hos er? Eller är det så att det är här i västsverige som det skrivs såna artiklar? Jag har hört att det skall komma ännu mera snö i morgon!! Inte bra alls med tanke på att vi skall till Göteborg i morgon, tänk om vi inte kan åka?? Det skall banne mig vara rejält snökaos för att få oss att stanna hemma! Vi får ju reda på om det är en pojke eller flicka och dessutom  se bebisen i 3D/4D ultraljud! Sen på måndag skall jag göra halkkörningen på Kinnekulle!! Men blir det nu ett sånt snökaos som dom pratar om så blir det nog svårt att köra hela vägen upp till Götene:-(

Den som lever får se som man brukar säga...

Idag är det fredagsmys som gäller. Barnen sa att dom ville ha majskolvar att äta idag! Skönt att slippa tacos för en gångs skull. Själv så känner jag för kycklingwok med tigerräkor! Blir så himla gott att göra det.
Nu skall vi ner och äta frukost!

Ha det toppenbra!!

Här kommer en underbar låt med Lars Winnerbäck och Miss Li!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Håller med. Nu får det räcka med snön.

2010-02-19 @ 11:30:54

Postat av: Malin <3

Ja nu är jag full av förväntan Carro. Hoppas INTE ni blir tvugna att avboka bara. Vill ju veta om jag tror rätt ju ;0) Ring akut på blogbilen precis innan ni åker. Han kör säkert före hela vägen till Gbg om ni ber riktigt snällt. Hoppas du vill visa Er skatt här inne sedan. Är såååå nyfiken och längtar tills det blir vår tur den 19 Mars. Börjar tro mer och mer på att det kan bo en grabb i magen. Känns som jag inte har en endaste aning el känsla för det där nu. BEBIS är det i alla fall och det är det absolut viktigaste i detta, eller hur?! Spännade det är med namn biten tycker ja, finns så många fina. Fast de måste ju kännas rätt med och låta bra ihop med övriga namn och efternamn. Kjell eller Bert är tex inte vidare aktuellt för min del.



Lycka till i morgon nu!! Kör i 30 om det skulle krävas, bara ni kommer dit ;0P

2010-02-19 @ 11:55:59
URL: http://malinsmirakel.blogg.se/

Postat av: Johanna

Kan inte du vara så gullig att lägga ut några av dina smarriga recept här? Det låter så himla gott det ni äter=) Dock kan du skippa det med fisk i=)

2010-02-19 @ 15:26:14

Postat av: Monkan

Hej hopp från ett snöigt och blåsigt Norrland ! Ibland säger dom väl att det kommer bli snökaos men inget stor som förstasida tror jag. Vi är väl vana, men i år är det fanken rekord tror jag. Så kallt och mycket snö har vi nog inte haft på säkert 20 år eller nåt sånt !

hälsningar från Monika i södra norrland

2010-02-21 @ 09:27:37
URL: http://www.monkansblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback