> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Inte glad!!!!

Kommentarer (1)

2010-02-20 @ 10:15:10

Våran hyresvärd har skött det här med plogningen på våran gård under all kritik den här vintern!!! Idag kommer vi inte ens ut med bilen!! Våran hyresvärd driver till råga ett sånt företag som har plogbilar,traktorer m.m. Jag har ingen lust att betala full hyra när han misssköter det så:-(Jag skall ringa hyresgästföreningen på måndag och höra vad dom säger. Tur man inte skall föda nu,hade inte varit roligt att sitta i värkar hemma. Dessutom har jag haft snabba förlossningar så lille pyret hade nog hunnit komma ut innan vi kom ut på vägen!!

Så idag blir det till att vara hemma och städa. Det behövs visserligen men vi hade ju som sagt var annat planerat idag:-( Vi skulle ju få se vårat lilla pyre och fått reda på könet. Men det var ju bara att avboka det. Eller ja...Jag har försökt ringa men ingen svarar-än iaf! Kanske dom inte kunnat ta sig till jobbet? Eller så öppnar dom senare.

Tack vare en vän på Facebook(Tack Ellinore) blev jag infomerad om att E20 tydligen var rena kaoset! Hennes sambo körde buss där och han hade sagt att man skall abslolut inte ge sig ut om man är rädd om sitt liv! Jag har ju dessutom många liv att vara rädd om! Mina älskade barn framförallt och sen pyret i magen. Det finns gränser för mig med. Eller ett förstånd kanske man skall kalla det?

Mike är nu ute och skottar med våran lilla snöskyffel så vi skall kunna ta oss fram om det skulle bli akutläge av någon anledning! Han försöker köra med bilen, men just nu sitter han fast mellan ladugården och uthuset:-(

Ha nu en fin dag!
Kram till er alla!

Här kommer en musikvideo med mina gamla favoriter;-)



Kommentarer

Postat av: Malin <3

Trist men klokt. Det hade nog inte varit så lyckat att bege sej dit i detta väder. Det finns fler chanser, eller hur?! Njut nu av all snö i stället ;0) Hoppas M kommer loss nu så du slipper gräva fram honom ;0P Testa bilmattorna om det sätter sej, faktiskt ett riktigt bra tips har jag hört. Simma lugnt...

2010-02-20 @ 10:53:25
URL: http://malinsmirakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback