> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Mysig start på alla hjärtans dag!!

Kommentarer (2)

2010-02-14 @ 09:22:05

God morgon!
Vaknade i morse med att Felicia utbrast "Grattis på alla hjärtans dag!!!" Inatt har alla tre små tjejer lyckats komma in till oss och sova i våra sängar. Så det var rätt så trångt i sängen. Men samtidigt så var det väldigt mysigt.

Fick ett gulligt sms av min man som det stod så här i "Du så vacker är.Det är dig jag håller kär.Jag vill alltid leva med dig. Du min vackra tjej.Puss och kram på hjärtans dag önskar jag" Gulligt av honom tycker jag!

Egentligen hade jag och min man planerat att gå ut att äta idag. Men då våran barnvakt blivit sjuk så får vi ställa in det. Barnens farmor kan inte ha barnen efter åtta eftersom hon brukar läga sig tidigt(trots att hon inte jobbar). Men vi får försöka köpa hem något riktigt gott istället. I ärlighetens namn så känns det nog inte mer än rätt att vi är hemma och firar med barnen ikväll, dom är ju det viktigaste i vårat liv! Våra små hjärtan! <3<3<3

Idag skall Isabelle köpa en liten present sin till "Ällkling" T. T är våran bästa vän som Isabelle avgudar. Det är MIN ällkling säger hon;-) Gud nåde den som säger att T är någon annans "Ällkling" ;-)

Jag får skicka en speciell Hälsning till min äldsta dotter Emelie som är i Gbg hos sin pappa. Emelie, jag hoppas du får en underbar dag! Du är världens bästa lilla Emelie<3 Jag/Vi älskar dig såååå mycket!!!!! Puss Puss!!

Ha nu en underbar söndag och alla hjärtans dag<3

En underbar låt med Celine Dion, Det får bli en hälsning till er alla som berikar mitt liv på något sätt!!


Kommentarer

Postat av: Malin <3

Önskar Er detsamma såklart ;0) Hälsa alla <3

2010-02-14 @ 13:13:13
URL: http://malinsmirakel.blogg.se/

Postat av: Caroline

Bra musiksmak du har =)

2010-02-16 @ 18:18:07
URL: http://ridemyhorse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback