> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Älskar min laptop!!

Kommentarer (1)

2010-01-28 @ 17:52:55

Vad underbart det är att ha en laptop med på resan så man har något att ägna sig åt på hemresan. För nu åker jag hem från Karlsborg. Åker dit igen på söndag kväll. Barnen hade ingen magsjuka, vågar man skriva det? Men dom mådde bra nu. Min dag har räddats tack vare alvedon. Jag har inte mått bra alls. Enda gången jag mått bra är vid körningen. Jäklar vad bra det gick idag! Nu fick jag godkänt på att parkera, att backa in på en parkeringsplats och att parkera vanligt. Tyvärr ställde vädret till det för oss så vi hittade inget bra ställe att öva fickparkering på. Vi skall ta det på måndag. Min körskolelärare Lena var jättenöjd med mig. Hon visade kontrollkortet och sa "Titta hur mycket du redan har åstadkommit på så här kort tid! Nu får du hem och fira med din familj" Måste säga att jag är stolt över mig själv:-) Får man vara det utan att låta mallig? ;-) Jag är alldeldes för dålig annars att berömma mig själv annars. Så jag får väl passa på.

Gud vad jag längtar efter min lilla familj nu. Mina älskade små trollungar<3 Min underbara man som tar hand om barnen så fint när jag inte är hemma! Han ställer verkligen upp till 110% <3
I morgon åker jag med Mike till Lidköping och övar stadskörning. Vi har dock automat på våran bil. Men principerna är ju ändå det samma. Att titta först i speglarna,döda vinkeln, sen ge tecken o.s.v o.s.v Skall öva på fickparkering, så se upp alla Lidköpingbor;-) Klarar jag av att fickparkera våran mastodonta bil så skall jag väl klara att fickparkera golfen på körskolan. Jag ringde halkbanan i Kinnekulle igår...En månads vänte tid!! Helt galet ju! Men jag tog den tiden iaf. Blir jag klar snabbare så får jag försöka rfinga runt till olika halkbanor i Sverige.

Ha nu en fin kväll!
Kramar Carro<3-The Lantismamma

Ha ha, denna snubben är ju helt underbar;-)
Gurkan som vann Sveriges värsta bilförare!

Kommentarer

Postat av: Matilda - 19år & Snart 2barns mamma!

vad kul att det gick så bra!! =)



ja du får ställa dig i kö, väntelistan på bebis är lång nu haha.

2010-01-29 @ 00:28:13
URL: http://majbebis08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback