> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Äntligen fredag!

Kommentarer (1)

2010-01-22 @ 07:55:03

Åh vad jag älskar fredagar! Tycker hela helgen givetvis är trevlig.Men det är något speciellt med fredagar. Det är väl att man har ett slags förväntningar på helgen. Ikväll skall vi fodra i stallet och i morgon bitti är det vi som står för morgonfodringen. Att åka till stallet på morgonen och fodra och släppa ut hästar är bland den bästa känslan jag vet. Jag och min man åker ju tillsammans och gör detta. Det gör allt lite mysigare! Jag känner mig väldigt privilgerad som har en man som delar mitt intresse,det gör allt lite lättare och ofantligt mycket roligare!! Idag skall jag ju även prova på min nya kamera! Så i eftermiddag/kväll kommer jag lägga in dom första bilderna. Förvänta er dock inga superbilder,det kommer nog ta lite tid innan jag lär mig hur kameran funkar;-) En vän till mig som är ännu mer fotonörd än jag har en likadan kamera. Så skulle jag köra fast så får jag väl ringa honom;-)

Idag har jag fått sova hela natten utan att bli väckt en enda gång! Därför vaknade jag utvilad redan vid kvart över sju. Tindra är nu äntligen fri från sin feber. I fyra långa dagar hade hon hög feber som inte ville ge sig. Igår började hon äta bra igen och det är ju ett bra tecken;-)

Nu får jag önska er alla en jättehärlig fredag!

Kramar Carro-The Lantismamma

Här är en legend som jag aldrig kommer glömma-Milton!

Kommentarer

Postat av: Gitsie

Ja jag och min man delar ju hundsportsintresset och vi är båda utbildade instruktörer, visst underlättar det vardagen när man delar intresset. Speciellt om det är ett väldigt tidskrävande intresse och det är det ju i regel när djur är inblandade. :)

Kram

2010-01-22 @ 10:08:38
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback