> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Brunch....

Kommentarer (0)

2010-01-10 @ 11:11:38

Då vi för fjärde dagen sovit ut så bestämde vi oss för att ta en brunch idag. Det blir vita bönor(Heinz såklart) stekt ägg,knaperstekt bacon och stekta brödskivor(rostbröd). Nyttigt va;-) Men ibland kan det vara skönt med en sån här brunch;-) Dessutom så står man sig ett bra tag på det, vilket passar bra när man skall till stallet sen:-)

I natt hade jag så ont i magen att jag t.o.m drömde att jag fick åka in till förlossningen då värkarna satt igång!! Så illa var det ju inte i verkligheten,som tur var! Har varit med på förlossningen då en tjej var tvungen att föda fram sina tvillingar i v.23...Fruktansvärt tragiskt:-( Jag tyckte så synd om henne. Men tyvärr fanns det inget vi kunde göra. Sätter moder natur igång födandet så kan man alltid inte göra något som förhindrar det:-( Barnen var lika stora som min hand ungefär:-( R.I.P little angels<3

Nu går jag snart in i vecka 19 och jag vet att när vecka 23 kommer så kommer jag tänka på det extra mycket... Men livet är tufft och orättvist! Det är många gånger man får höra om unga människor som dör alldeldes för tidigt... Man kan inte förstå var det skulle vara för mening med det. För det finns ingen mening!!

Ha det nu så bra, ta hand om varandra. Livet är för kort för att slösa bort på fel saker...

Varma kramar Carro-The Lantismamma<3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback