> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Fina Fisken;-)

Kommentarer (3)

2010-01-25 @ 08:15:38

God morgon!
Idag är det dags för" fisken" att bli fin;-) Jag ser verkligen fram emot den här lilla stunden när man fåt sitta hos frissan och bli ompysslad:-) Det är inte så ofta som man ger sig tid att skämma bort sig själv. Men nu är det dags för mamma att ladda batterierna. Jag är dessutom så nöjd att ha hittat en frisör som är så duktig att jag litar på henne till 110% !! I juni när jag klippte mig senast så klippte hon mig så snyggt att t.o.m dom kollegerna på jobbet som brukar sätta näsan i vädret och inte hälsa faktiskt sa, "Har du klippt dig? Det blev jättefint". Då måste det vara bra;-) Förhoppningsvis kanske hon har tid att fixa mina ögonbryn också.

Ha nu en fin dag!

Kramar Carro



Kommentarer

Postat av: Des

Klart du förtjänar det<3 Inte illa att ses som en fisk heller;) haha Ha nu en underbar stund hos frisören, räknar med foto på vackra Lantismamman:)

Kram på dig<3

2010-01-25 @ 08:39:12

Postat av: Grynet mamma till lille Vidar!

Åhhh... Har nu bläddrat igenom din blogg och konstaterat att jag också skulle vilja bo lite mer på landet, ser så förbannat vackert och mysigt ut ju :)

2010-01-25 @ 10:19:09
URL: http://grynis.blogg.se/

Postat av: Duracellmamman

Njuuuuuuuuuuut i massor av dagen!!



Tack sötaste Du för alla fina kommentarer Du har lämnat inne hos mig! Tyvärr har min tid inte alls räckt till för att besvara dem, men bara den här veckan är över så blir livet lite mer normalt igen :-))



Varma kramar!

2010-01-25 @ 10:31:01
URL: http://www.duracellmamman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback