> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Good morning!

Kommentarer (6)

2010-01-19 @ 08:03:53

I natt fick jag vakna flera gånger när Tindra hade feber. Här snackar vi inte runt 38gr utan över 40grader! Stackars lilla tjejen! Hon är ändå så himla tapper och gnäller inte i onödan. Inte ens när hon har så hög feber så gnäller hon! Gullungen ville bara ha hjälp med att jag skulle hålla vattenglaset när hon drack eftersom hon skakade så. Men nu gick hon upp med mig och tittar på JordgubbsLisa på TV4 anytime på tv;-) Emelie är på väg till skolan, men Felicia fick vara hemma idag. Vi tyckte hon kändes febrig hon med. Igår kväll var hon så trotsig. Vi försökte lägga henne vid sju men hon somnade inte förrän vid nio!! Suck!! Trotsen visar sig mest när hon är trött. Då är jag väldigt glad att jag har min makes hjälp också. För det tar på energin.

Nu till något annat. Jag fick frågan från Linda,en bloggläsare om jag inte kan lägga upp en magbild från dom förra graviditeterna så man kan jämföra hur jag bär magen nu, jämfört med då. Tyvärr har jag bara  magbilder från slutet av grav. med Isabelle. Dessutom är det här med magens form inget att lita på. När jag jobbade på förlossningen så kom det in tjejer ibland med typiska pojkmagar, ni vet a´la basketboll MEN som födde tjejer. Så det där kan man inte lita på, fick jag lära mig ganska så snabbt;-)

Pollys blodprov har vi fortfarande inte fått svar på!! Urdåligt tycker vi! Men jag är inte det minsta osäker längre på om hon är dräktig. Hon har den typiska formen på magen och dessutom så är det svårare att dra åt sadelgjorden. Alla som tittat på henne säger också att hon är dräktig. Polly har kommit till rätta väldigt väl hos oss och hon har blivit väldigt harmonisk och man märker att hon trivs jättebra:-) <3

Åh vad jag längtar efter våren nu!! Längtar också efter en bukett med tulpaner! Jag älskar tulpaner i alla dess färger! För mig är det vår! Såg ett par fina gardiner här i affären i Vedum med tulpaner på. Dom vill jag ha!

Ha nu en fin tisdag!
Kram Carro-The Lantismamma

Varenna och Polly<3

Kommentarer

Postat av: Gitsie

Ja hon ser ju onekligen dräktig ut i alla fall. ;)

Vad ska ni göra med fölet i så fall, behålla det också?

Kram

2010-01-19 @ 09:18:26
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Postat av: Des

Åh, jag älskar oxå tulpaner, dom gör mig så glad & är så fina:)

Ja Carro, du tror helt rätt, vet inte vad jag håller på med egentligen, är en enda stor känslobomb...:( Z blir det inget med så som han är nu, deppigare än deppigast, vilket får mig att se livet i svart när jag inte borde. Får se vad som händer under våren, saknar ju mina vänner uppe i trakten oxå;) Här finns ingen längre att umgås med, inte för pojkarna heller...

Stor kram gumman<3

2010-01-19 @ 16:59:12

Postat av: linda

Polly är verkligen söt tycker jag. Hoppas att det löser sig för er (Polly och ev föl)

2010-01-19 @ 17:27:26

Postat av: Matilda - 19år & Snart 2barns mamma!

nemen va kul med ett litet föl! Ska ni behålla det då eller?

Det är ju inte så långt kvar tills juni heller, kom de andra barnen före eller efter bf?

2010-01-19 @ 21:13:48
URL: http://majbebis08.blogg.se/

Postat av: Mamma Till Min Sessa

fin blogg

2010-01-20 @ 00:09:12
URL: http://mamiii89.blogspot.com

Postat av: Matilda - 19år & Snart 2barns mamma!

hehe okej det var ju rätt utspritt, kan tänka mig att det var jobbigt att gå över 13 dagar med andra när första hade kommit före bf ;)

2010-01-20 @ 01:40:00
URL: http://majbebis08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback