> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Kallt och dragit i det gamla huset!

Kommentarer (3)

2010-01-08 @ 11:40:27

God middag på er!
Fy vad jag fryser när jag skriver detta. Det spelar ingen roll hur mycket vi eldar på elementen, det är ändå förbannat kallt och dragigt i det här huset. Jag vågar inte ens tänka på vad nästa elräkning kommer att sluta på:-( Det är värdelöst att vi inte har någon annan möjlighet att värma det här huset på. Man skulle haft en öppen spis ifall nu strömmen går. För ni läste väl detta på aftonbladet?
Skulle strömmen försvinna helt i huset så hade vi nog frusit ihjäl! Så jäkla kallt skulle det bli. Vad gör man då?? Usch, jag får panik när jag tänker på det:-( Det hjälper inte om vi har lite ljus överallt om strömmen går. Det kan inte ens bli hyffsat mänskligt varmt för det. Usch, nu låter det verkligen som jag vill hitta ett nytt plejs va;-) Våran hyresvärd har struntat i att isolera fönster m.m. Det är därför det är så dragit här. Om det skulle bli så att strömmen gick så får min man och barnen åka och bo hos svärmor(om hon har el) så får jag vara hemma med djuren. Eftersom hon är allergisk så kan jag inte ta med vovvarna dit. Då får jag vara hemma med dom. Tänker inte lämna dom själva. Nu har man kanske målat fan på väggen. Men jag är alltid sån. Min man kallar mig för pessimist meddans jag kallar mig för realist;-)

Nu skall jag baka kokostoppar med barnen, sen åker vi till stallet vid tre.

Kram Carro-The Lantismamma

En gammal bild från 2007 på Tindra,Isabelle och Felicia<3

Kommentarer

Postat av: Gitsie

Ja den här vintern är jag så otroligt glad över vår vedpanna, vi har aldrig mindre än 23° inne och om strömmen skulle gå så är det ingen fara då heller.



Hoppas att ni hittar ett annat boende snart. Kram

2010-01-08 @ 12:43:39
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Postat av: Patrick & Birgitta

Jag har ett tips till er, ni kan ju åka och köpa er en gasolvärmare (väldigt användbar). Finns på jula,väldigt billiga, har köpt en själv bara at brassa på med fotgen eller oxå rösprit. Då har ni ju det.

2010-01-08 @ 18:02:15

Postat av: Duracellamman

Ja visst är det skrämmande kallt nu, till och med vi som har fjärrvärme börjar få känna av det hela nu. Värmeverket hinner helt enkelt inte pumpa in värme i ledningarna tillräckligt snabbt för stunden...



Vi har en öppen spis/kamin som tur är...



Har du provat sådana där motorvärmare?! Hade det ofta i Vara när jag bodde i en kall dragig lägenhet.



Varma kramar!

2010-01-09 @ 01:29:30
URL: http://www.duracellmamman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback