> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Kan varmt rekommendera Skövde Äventyrsbad!!

Kommentarer (1)

2010-01-24 @ 21:15:04

Vilken lyckad dag vi hade i Skövde! Suveränt bad dom byggt på Skövde arena:-) I Entrén fick man små runda brickor som funkade som nycklar OCH vi vuxna fick kredit på dom så man kunde köpa fika i deras café inne på badet och så betalade man vid utgången när man badat klart! Skitsmart,för då slipper man ju ta in sin plånbok på badet och riskera att den blir stulen! Skåpen i omklädningsrummen var helt okej. Både jag,Tindra och Felicia fick plats med våra kläder där. Sen när man skulle låsa skåpen så använde man sig av dom små brickorna igen. Dom satt fast i ett gummiband,som man sätter runt armen eller benet. Precis som vanligt alltså;-) Ducharna var jättebra på det viset att det fanns små stolar fastmonterade på väggarna som man kunde sätta sina småbarn på! Badet var suveränt. Lite extra roligt att man kunde simma ut i kylan. Men i vattnet var det väldigt behagligt,jätteskönt. Vattnet var faktiskt i väldigt behaglig tempratur överallt. Även en feg badkruka vågar hoppa i;-) Sen var det toppen att vattnet bestod b.l.a av saltvatten. Det blev ett bräckligt vatten som man inte fick ont i ögonen av. Jättebra! Samt att det tydligen är miljövänligare! Dom hade vågmaskin och inte nog med det så blev helt plötsligt stora delar av bassängen en jacuzzi!Gött! Sen hade dom en liten mysig tunnel som man kunde simma igenom och även sitta i. Perfekt för förälskade par,fast något större hångel hinns nog inte med då det passerar folk igenom större delen av tiden. Många olika vattenrutschkanor för alla åldrar. Tyvärr hade dom åldergräns på två av dom. Den ena ville Tindra gärna åka,men där var det 7-årsgräns. Men visst har dom en åldersgräns av någon anledning.
Nu skall jag försöka lägga mina barn, dom somnade tyvärr i bilen hem. Men nu blir det snövit och efter det hoppas  jag dom somnar;-)

I morgon klockan tio skall jag till frissan för att klippa mig och göra slingor. Skall se om jag inte kan få fixat mina ögonbryn också när jag ändå är där. Ha det toppen!

P.s.Glömde skriva att det är kameraförbud på badhuset...Vilket en vänlig men bestämd vakt sa till mig. Men jag fick tagit några bilder innan dess,-)

Här är en på Felicia<3
Det blev lite imma på linsen;-)

Kommentarer

Postat av: Linda

kanske skulle ta med familjen då till skövde och prova detta bad. Det är väl så det är för nära haha

2010-01-24 @ 23:30:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback