> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Måndag morgon-Ingen höjdare!

Kommentarer (1)

2010-01-11 @ 09:25:21

God morgon!
Klockan ringde kvart i sju i morse. Då var det dags att väcka Felicia. Jag mådde verkligen pyton. Men jag hade lovat min man att han skulle få ligga kvar i sängen tills Felicia var redo för att åka till skolan. Han mådde nämligen jättedåligt igår. Vilket hans fisar avslöjade..Sura gubbfisar som jag brukar säga.. Sen har han legat och snarkat och gnisslat tänderna rätt i örat på mig! Jag knuffade till honom fler gånger;-) Ibland är singellivet väldigt lockande;-)

Inte nog med det, så igår kväll gick glaset,fönstret i tvättmaskinen sönder! Klirr klirr lät det. Jag trodde först någon försökte sig bryta sig in i vårat hus. Men det var alltså tvättmaskinen*suck* Alla familjer med många småbarn VET hur beroende man är av tvättmaskinen:-(

Så nu väntar jag bara på nästa "olycka/tråkighet" som kommer hända...För en olycka kommer ju sällan ensam som ni vet...På mig bara, alla tråkigheter kommer alltid på måndagar känns det som!

Jag har dock ljusglimtar att se fram emot. På onsdag är det ju Rut.ultraljud i Borås. Spännande:-) Sen väntar jag på en annan sak också. Men vad det är kan jag inte avslöja ännu;-)

Ha nu en fantastisk dag-Trots måndag...

Kramar Carro-The Lantismamma

Kommentarer

Postat av: Gabriella

Ingen bra måndag för dig förstår jag...

Jag vet EXAKT hur det är att vara utan tvättmaskin!!! Våran gick sönder i förra veckan, men i morgon kommer äntligen den nya! Fast jag har kunnat tvätta hos min mamma, och när tvätten har kommit tillbaka så har den även varit struken ;) Så jag ska inte klaga allt för mycket=)

Ha en bra vecka

2010-01-11 @ 13:10:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback