> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Min coola mamma!

Kommentarer (1)

2010-01-15 @ 15:39:07

Min mamma är på sitt 64år. Men igår ringde hon och sa: "Vet du vad jag gjort nu?  Jag har hoppat 130 med Pingo!" Förstår ni?! Vilken annan 60+ skulle göra det?? Jag hoppas jag är lika pigg och framåt som min mamma när jag är i den åldern! Min mormor gick ju på gymnastik tills hon nästan var 90år! Så det är väl bra gener;-)
Idag vaknade jag med feber och huvudvärk och något annat väldigt konstigt som fortfarande pågår. Det rycker i ögonlocket. Har aldrig varit med om detta. Ganska irriterande faktiskt.
Ikväll skall vi se på Let´s trance..Dance mernar jag. Eller vi och vi..Jag och barnen. Min man hatar det programmet. Han kommer nog ägna dom timmarna åt World of Warcraft-vilket är det värsta jag vet! Jag hade tänkt starta en grupp på Facebook(för att reta honom lite) "Vi som tycker att män över 40 som spelar WOW är patetiska". Men jag är med i "Vi som hatar WOW", det får räcka för husfridens skull;-)

Nu skall jag med mitt ryckande ögonlock försöka orka med att städa undan här hemma. Idag är det fjärde dagen utan tvättmaskin!! Jäkla skit!  Elektrikern här i Vedum är inte rädd om sina kunder...Han svarar inte när man ringer och vi har pratat in på tel.svararen att vi måste ha hjälp NU!!! Hyresvärden envisas med att ha denna elektriker, så vi kan inget göra:-( Skall höra med våran vän om vi kan få åka och tvätta två maskiner hos honom idag.

Kram Carro-The Lantismamma

Kommentarer

Postat av: Margareta

Det finns säkert någon logisk förklaring till att elektrikern inte svarar, dom kanske har mycket att göra?

2010-01-15 @ 15:42:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback