> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Svar på Malin K´s fråga:-)

Kommentarer (7)

2010-01-10 @ 20:33:38

Tack Malin för din kommentar. Tänkte förklara varför jag gör UL i Borås:-) Jag tillhör numera MVC i Herrljunga. Jag blev nämligen inte alls bra mottagen när jag ringde till MVC i Vara för att berättade att jag var gravid med mitt femte barn. Tydligen så är man lika med ett pucko om man skaffar fem barn och inte är värd någonting. Jag blev oerhört besviken på barnmorskan där. Hon frågade om jag inte tänkt att göra abort?!!! Jag tog oerhört  illa vid mig! Jag är själv uppvuxen med fyra syskon och tycker att det är roligt att vara så många. Dessutom så har jag väldigt väldigt snälla barn och för mig betyder dom allt. Nåväl jag ringde till MVC i Herrljunga och där blev jag varmt mottagen. Har världens bästa barnmorska där<3 Eftersom Herrljunga "hör till" Borås så blev det att jag beställde tid för UL där. Jag har ju också fött både Felicia och Tindra i Borås och är nöjd. När förlossningen närmar sig så får vi se vilket sjukhus det blir:-) Beror väl på vad jag bor. Men bor jag kvar i Vedum så blir det antingen Borås eller Skövde. Näl födde jag Isabelle på och var jättenöjd med förlossningen. MEN på BB i Näl så var det som ett fängelse. Dålig mat,otrevlig personal(inte alla förstås). Fanns inte en enda dagstidning att läsa i! Inte ens en gammal Vi föräldrar eller liknande:-( Så never ever again! Förhoppningsvis mår bebbisen bra, då tänker jag ta BB-vård i hemmet.
Hoppas du fått svar på din fråga:-)
Ha det fint!


Kommentarer

Postat av: Des

OJ, tänk vad olika det kan vara... Båda mina födde jag på Näl & var jätte nöjd. Har inget annat att jämföra med iofs men jag har hört fler som är nöjda. Synd att du kände så...

Kram vännen min<3

2010-01-11 @ 07:16:24

Postat av: Gitsie

Ja det är verkligen olika, min son föddes på Näl och jag tyckte det var som att vara på semester i fyra dagar med underbar personal och väldigt bra på alla sätt och vis. :)

Kram

2010-01-11 @ 09:19:08
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Postat av: Malin K

Tack för det svaret! Klart du ska byta om du inte känner att det stämmer m personkemi o om du uppfattat dom som otrevliga. Jag har ju, som du vet fött alla mina i skövde o är toppen-nöjd m det. Lycka till imorgon!

2010-01-12 @ 18:22:38

Postat av: Duracellmamman

Bra svar! Men verkligen omoget av MVC i Vara, men jag är int eförvånad;-) De kunde inte alls ta hand om oss där, även fast de försökte. Kommer ihåg var jag asg när de bad mig komma inför ett förlossningssamtal, då de egentligen inte visste något om vare sig gravidteten eller mig ;-)



Ska bli spännande att höra hur det går i morgon!



Varma kramar!

2010-01-12 @ 22:20:42
URL: http://www.duracellmamman.se

Postat av: Kerstin

Hej Lantismamman!



Fy, fy, fy vad tråkigt att höra hur du blivit bemött i Vara!!! Abort?? Grattis till den fantastiska gåvan att få bära, föda och leva med fem barn (och även grattis till en make som vill ha så många, min make sa vid ett tillfälle att han hellre ville ha aids än fler barn, det säger väl allt om hur stora chanserna är att vi får fler barn =D ). Ta vara på detta underbara, låt inte någon dum och bitter barnmorska solka lyckan, och njut lite åt mig med! =)



Kramar Kerstin

2010-01-15 @ 10:36:36
URL: http://ljuvligaliv.blogspot.com

Postat av: Margareta

Jag har väldigt svårt att tro att personalen på MVC skulle ha några fördomar för att du väntar ditt 5:e barn. Frågade du ens vad hon menade? Det är ju deras jobb att ta emot blivande mammor, kanske är det dina egna fördomar?

Dissar du BB Näl pga dåligt med dagstidningar?

2010-01-15 @ 14:35:54

Postat av: Margareta

Tar du bara emot kommentarer som tycker som du?

2010-01-15 @ 15:45:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback