> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Uppe med tuppen!

Kommentarer (0)

2010-01-23 @ 07:38:19

God morgon!
Idag var jag då uppe med tuppen igen;-) Frivilligt faktiskt! Jag förstår inte hur man både kan vara kvälls/morgonmänniska? Det borde liksom inte gå ihop;-) Somnar man kvart i två på natten så borde man vara död vid kvart i sju...Men inte jag. Nice!
Idag skall jag och maken åka och morgonfodra hos hästarna i stallet. Sen när dom ätit upp så blir det att servera höet ute i hagen och släppa ut pållarna:-) Det ser alltid lika fridfullt ut när dom står där och mumsar på sitt hö:-)
Sen när vi kommer hem så blir det en tripp till Överby i Uddevalla. Det är ett jättestort shoppingcenter där dom typ har allt man behöver under ett tak. Jag skall b.l.a försöka få tag på fina vårgardiner. För trots att det är snö ute så längtar jag till våren!  Igår köpte jag mina efterlängade tulpaner! Jättefina blev dom. Idag skall jag också bli vän med min nya mobiltelefon. Min gamla telefon från stenåldern hade gjort sitt;-) Jag köpte en Samsung GT-S5230 i min favoritfärg rosa dessutom;-) Hade en Samsung för några år sedan och var oerhört nöjd med den.

Vill passa på att gratulera min storebror Jesper som fyller 37 år idag! Grattis Grattis!!!

Ha nu en  fin lördag!!

Kramar Carro-the Lantismamma

Här är en bild på mobilen som nu är min;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback