> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Varför är alltid måndagar så här?

Kommentarer (1)

2010-01-18 @ 08:15:17

I natt sov Tindra jätteoroligt. Jag försökte få henne somna om i sin säng. Men det gick inte. Sen när jag tog in henne till våra sängar så kände jag att hon var varm som en kamin! Inte konstigt att hon sovit dåligt. Sen klockan fem har jag fått vara vaken och springa och hämta vatten i omgångar. Stackars Tindra! <3 Som om det inte var nog med det...Gubben min mådde jättedåligt när han skulle upp och köra Felicia till skolan. Han pustar och är allmänt gnällig-som man är när man är sjuk. Men varför är det alltid så här på måndagar?? Det är alltid något strul på måndagar. Elektrikern hörde iaf av sig i fredags klockan 19.00 på kvällen!! Han skulle försöka hitta en ny lucka till tvättmaskinen. Men han var inte säker på att det skulle gå. Isåfall måste våran hyresvärd köpa en ny tvättmaskin. Hurra vad glad han kommer bli...Inte för att han inte har pengar, han är nämligen rik som ett troll. Men lika snål som han är rik-tyvärr...Golvet som vi la i hallen och köket i somras fick vi betala själva, trots att han lovat när vi flyttade in att vi fick göra vad vi ville i huset för att fräscha upp det. Men helt plötsligt gällde inte det längre!! Bra att han informerade oss om det! 3500kr fick vi ta ur egen ficka! För att fixa hans hus! Jag har lust att ta bort varenda liten planka när vi flyttar och lägga in en ful plastmatta som vi tog ut! Han som vi köpte golvet av hyr själv ut hus och han sa att han skulle vara glad att ha hyresgäster som vill fixa och dona i huset. Han sa ju att det ökar ju värdet på huset dessutom. Nåja...

I veckan nu skall vi sätta oss ner med våran vän och planera för ett ev. husbygge:-) Om det blir så att han bygger ett hus så kommer det ligga jättevackert med utsikt över stallet där Polly bor! Det kommer vara en riktig oas där ute:-) Tänk att få hyra det! WOW!!!

Ha det nu så fint, trots att det är måndag!

Kram Carro-The Lantismamma

Tindra med lilla Dora som nu är en stor misse<3


Kommentarer

Postat av: Millan

Hej!



Jag brukar läsa din blog och titta på dina vackra bilder, men är dålig på att lämna "tassavtryck" efter mig.



Nyfiken som jag är så har jag en liten fråga som jag, och som säkert flera andra som följer din blogg är nyfikna på. Nämligen... Hur gick det med blodprovet, är Polly dräktig? Hon är verkligen urullig.



Hälsningar Millan

2010-01-18 @ 12:55:00
URL: http://www.kloveress.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback