> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Ingen liten bebbe i natt...

Kommentarer (1)

2010-06-09 @ 06:35:16

God morgon!
Även denna natten fick jag sova ostört utan värkar eller ev. vattenavgång. Eftersom snuttan har valt att stanna kvar i magen så blir det inplanerat MVC-besök idag. Om nu lilla tjejen skall titta ut på dagtid istället vore det ju väldigt trevligt. Jag har annars alltid fått åka in på natten eller väldigt tidig morgon. Det skulle ju underlätta om det var på dagen så man slapp väcka barnen på natten. Nu har jag dock kommit till den där fasen där man kan känna att "Äsch,det kommer nog ingen bebis" Lite uppgivet och ändå har jag inte gått över tiden-än. Hon har två dagar på sig;-) Ni kan ju bara tänka mitt kommande gnäll om jag måste vänta i två veckor till :-0

Tack för alla era namnförslag! Vad snälla ni är som anstränger er så!! <3 Tyvärr har jag inte hittat något nytt favoritnamn. Utan det handlar nog fortfarande om Linnea eller Wilma. Elise som Linda skrev är också rätt gulligt. Amanda har vi också varit inne och nosat på. Jag får ta med dom här namnen när lilltjejen föds och se vilket som passar bäst helt enkelt:-)

Ha nu en toppendag kära ni!! Jag lovar att försöka hinna uppdatera bloggen om vi måste åka in.(Har förberett ett inlägg).

Kram på er! Ta vara på er och var rädd om varandra<3

Fick köra denna låten igår så lillan i magen vaknade till;-)

Kommentarer

Postat av: Malin <3

Hon kommer komma när ni minst anar ;0) Försök att inte "vänta" bara så ska du se att det händer grejer ;0P Klart att bruden ska heta Linnéa!! Linnéa är helt parfekt med Ert efternamn och passar även bra ihop med de övriga namnen <3

Wilma känns (tyvärr) för vanligt för min smak, men visst är det fint. Inte helt olikt Welma som vår lilla busa troligtvis ska heta. Kan ju som sagt via sej va nåt helt annat när hon väl kommer ut sen. Namn är så jäkla kul tycker jag. Hedwig gillar jag mycket. Men en Hedwig blir för likt en Ludwig, så de går oxå bort. Lycka till på Mvc idag <3 Vem vet, tjejen kanske kommer redan i kväll. Känns inte som nåt som kommer ske på ljusa dagen Men vi får se, jag kan ha fel. Ps. Har du haft nån gissa vikten och längden tävling?! Vore skoj å få gissa loss lite ;0P Kramar från hon som idag gjort 35+0 veckor som GRAVID.

2010-06-09 @ 07:36:34
URL: http://malinsmirakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback