> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Väntar....

Kommentarer (1)

2010-06-07 @ 17:44:08

Jag har inte ens gått över tiden än. Ändå är jag trött på att gå här med min enorma mage...Jag förstår kvinnor som blir deprimerade när dom får gå över tiden. Jag VET att BF-datum egentligen bara är en visning om när barnet kan komma. Men visst är det datumet man snöar in på?! Speciellt om man är omföderska och man har fött innan detta datum med dom andra graviditerna. Tänk om det skulle bli när det är beräknat? På fredag den 11 juni. Då är det ju skolavslutning för barnen och jag skall göra lite examensfika för dom. Jordgubbstårta och lite goda smörgåsar. Det är något som mamma alltid gjorde åt oss. Jag vill gärna fortsätta den traditionen. Men skulle det bli bebis då så har jag vår vän som får hoppa in:-)

Nu försöker jag att sova all ledig tid jag kan. Jag vet att man måste vara utvilad och ha ätit bra för att orka en förlossning. Till middag idag blir det Pasta Carbonara. Blir Perfekt uppladdningsmat!

Ha det toppen alla goa människor!

P.S. Tack Sandra att du sa till mig att jag skrev fel datum i tidigare inlägg.
Klart att det är 2010 och inte 2007;-) Jag får skylla på graviditeten-as usual;-)

Den vackraste sommarpsalmen. Ser fram emot att höra den på fredag!

Kommentarer

Postat av: Sofia

Nu är det snart dax! Ett stort lycka till inför förlossningen :). Undra när det blir?? Spännande!! Jag la upp lite bilder på badet förresten om du ville titta....



Kramar:)!

2010-06-07 @ 22:10:30
URL: http://sberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback