> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Dags för mitt älskade jobb i natt!

Kommentarer (1)

2010-03-23 @ 08:24:05

I natt är det åter dags att jobba på mitt älskade förlossningen. Skall bli spännande att se vad natten kommer att bjuda på:-) Dock är det nog inte många som vet vilket slit det kan vara. Det är ju inte bara så att man står med på förlossningen. En undersköterska gör allt ifrån städning av förlossn.salarna till operations.sal. Det är vi som tar fram allt nödvändigt inför själva förlossningen. Det är vi som möter upp patienter och tar in dom i väntrummen och tar blodtryck och puls och kollar så dom mår bra. Sen har vi en annan väldigt viktig del i vårat arbete...och det är ju att vara ett stöd för patienterna och finnas där för dom. Detta är den delen som ger så fantastiskt mycket. Jag brinner verkligen för detta och jag känner att jag har hittat mitt kall i livet..Om man nu får säga så. Men det är faktiskt så det känns. Sen att få sammarbeta med barnmorskorna och att få deras förtroende är ju också en trevlig del i det hela:-)

Nu skall jag åka iväg och handla. Sen om några timmar skall jag lägga mig och sova så jag orkar med natten. Det tar extra mycket på kroppen när man är gravid. Men jag jobbar april ut. Magen börjar blir väldigt tung samt att foglossningen gör sig påminnd mer och mer varje dag.

Ha det toppen!!

Kommentarer

Postat av: Erika - 18år - Miliam & Miltons mamma<3

Jag vill med jobba på en förlossning! :) Det är de som är mitt mål, att få en utbildning och sedan få ett jobb här i Halmstad på förlossningen :)

Är en aning avis på dig ;)

2010-03-23 @ 15:03:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback