> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Föräldrarkurs i dag:-)

Kommentarer (1)

2010-03-10 @ 07:14:42

God morgon!
Åh vad jag ser fram emot att gå på föräldrarkursen idag:-) Det är tydligen ett stort gäng som MVC i Herrljunga lyckats samla ihop. Det var tydligen en hel del omföderskor i gruppen. Frågan är om jag är ensam att vänta barn nummer fem? Skulle nog tro det;-) Jag hoppas man kan få knyta lite nya kontakter och hitta några vänner i gruppen. För det är verkligen något jag saknar av  att bo här. Speciellt gravida vänner. Jag känner mig rätt så ensam. Men det har jag ju skrivit om tidigare i bloggen. Är det något jag saknar så är det just vänner. Tror dock allt blir lättare när jag får mitt körkort och jag kan ta mig överallt och slippa ha med min "privatchafför";-)
Ang.föräldrarkursen så tycker jag att det är superbra att alla är välkomna. För så var det inte i Vara. Där var det bara "förstisar" som var välkomna. I Herrljunga anser dom att det är bra att man har en blandad mix då man kan byta erfarenheter med varandra. Jag hade varit väldigt tacksam om jag hade fått prata med en flerföderska om jag hade väntat mitt första barn.

Men innan dess så har jag en hel del att göra här hemma. Idag skall jag tvätta och städa ur kylskåpet här hemma. Något som är nödvändigt. Har haft lite dåligt samvete över det där...Tyvärr så är det inte självrengörande,likaså badrummet....Tydligen bara jag som kan tvätta och städa där*hmm*

Ha nu en underbar dag!!

Kram Carro-The Lantismamma

Kommentarer

Postat av: Helene

Ah en sandar skylt vill jag ha hangande i varje rum!!!! Plotsligt sa kanns det inte lika illa att det aldrig ar stadat:-)

Jattekul med mammagruppen, jag tror att ni kommer fa valdigt skoj -just for att det ar en sadan mix med personer!

2010-03-10 @ 15:11:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback