> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Mamma har rätt...Man är inte 20 år längre;-)

Kommentarer (1)

2010-03-03 @ 08:11:07

Har nu klagat på huvudvärk som varat i fyra dagar. Förstod inte varför. Men sen skrev mamma till mig på Facebook att vi hade ju rätt så intensiva dagar i Göteborg på hästtävlingarna. Samt att man är inte 20 år längre;-) Det har hon faktiskt helt rätt i! Det är bara jobbigt att lägga sig med huvudvärk och vakna med det på morgonen. Gnäll gnäll!! Jag skall verkligen inte sitta och tycka synd om mig,det finns ju folk som går igenom ett helvete varje dag med div.cancerbehandlingar o.s.v så jag skall egentligen bara hålla tyst-tycker jag.

Idag lyser solen så fint vilket är helt underbart!
Igår satt jag på nätet och kollade efter tjejnamn. Jag hittade ett som jag tyckte var fint och det var Ophelia/Ofelia. Linnea tycker jag också om. Lilly är jättefint men jag tycker det låter lite knepigt att heta Lilly Landén.  Annars tycker jag att Marielle är ett vackert namn. Det betyder  "En stjärna i havet". Så vackert!!

Nu skall vi äta frukost!

Ha det toppen!!!

Kommentarer

Postat av: Gabriella

Ofelia är ju ett jättefint namn! Kul med ett namn som inte är så vanligt. Men visst är det svårt. Tycker det passar toppenbra med de andra tjejernas namn!

Kram

2010-03-03 @ 14:58:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback